≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok čeka Piksijev poziv, došao je na prag transfera karijere: Bajer ponudio 7 miliona za srpskog golmana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladan Kovačević trenutno nastupa za poljski Rakov

  • 0
Vladan Kovačević u dresu FK Rakov Foto: Newspix / Zuma Press / Profimedia

Srpski golman Vladan Kovačević nalazi se pred transferom karijere! Kako navodi poznati novinar Santi Auna, Bajer Leverkuzen je rešen da "razbije kasu" i dovede srpskog golmana.

"Farmaceuti" su na adresu Rakova poslali ponudu od sedam miliona evra, a navodno na njegovom transferu lično insistira trener kluba, Španac Ćabi Alonso.

Takođe se navodi da Rakov još uvek nije dao potvrdan odgovor, ali da su pregovori u toku i očekuje se da se čitav posao brzo realizuje.

Kovačević je iza sebe imao fenomenalnu sezonu. Sa klubom je tri kola pre kraja osvojio titulu u Poljskoj, dok je čak dva puta proglašavan za najboljeg golmana u tamošnjem prvenstvu.

Za usluge ovog 25-godišnjeg čuvara mreže nedavno se raspitivala Crvena zvezda, te klubovi iz "lige petice" - Benfika i Monpelje.

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije i dalje vodi pravnu borbu kako bi talentovani golman postao reprezentativac. Rođeni Banjalučanin je odbio da nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čekajući upravo poziv Dragana Stojkovića-Piksija.

U karijeri je, pre Rakova, nastupao i za Željezničar iz Banjaluke, Sarajevo i Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Ukoliko bude potpisao za Bajer iz Leverkuzena, konkurencija za mesto među stativama biće mu kapiten tima Lukas Hradecki.

(Telegraf.rs)

Video: Kovačević i Đorđević ne daju mnogo šanse srpskom timu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA