Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od Marakane i Loznice, ovo je stadion na kom će Čukarički igrati Evropu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brđani će LE ili LK igrati u Leskovcu

  • 10
FK Čukarički - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Imao je Čukarički veliku želju da svoje evropske utakmice igra u Loznici, sportski direktor kluba Vladimir Matijašević to nikad nije krio, ali na kraju od toga neće biti ništa!

Kao ni od Marakane, stadiona Crvene zvezde koji su Brđani prvobitno prijavili. Međutim, Čuka sasvim sigurno neće ostati u Beogradu, pošto je u planu selidba u Leskovac, stadion Dubočice koji prima 8.136 navijača.

- Marakana ne može, jer na stadionu gde igra predstavnik Lige šampiona ne može nijedan drugi klub da igra. To nismo znali. Mi smo prijavili Marakanu, Loznica ima nekih tehničkih problema oko stadiona. Sada ove kiše, mislim da neće stići. Dobio sam juče infomraciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti Leskovac - rekao je Matijašević na pitanje novinara Telegrafa tokom priprema u Sloveniji, te dodao:

- Nama je sasvim svejedno. Loznica ili Leskovac, svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača, da podrži Čukarički. Mi smo hteli Loznicu, imali smo taj predlog prvi. Bio sam u Loznici, video stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene. Sigurno će biti publike.

Podsetimo, Čuka će krajem avgusta igrati plej-of Lige Evrope i ukoliko u dvomeču ne prođe budućeg rivala završiće u grupnoj fazi Lige konferencija. Dakle, Leskovac će videti najmanje četiri evropska meča Brđana ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA