Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrela Tonalijeva devojka postala hit na internetu: Nije mogla da veruje da joj je dečko potpisao za 70 miliona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đulijet Pastore šokirano je posmatrala kada je čula koliki će ugovor imati njen izabranik

  • 0
Đulijet Pastore Foto: Instagram / Printscreen / @juliette_pastore

Italijanski fudbaler, Sandro Tonali je protagonista jednog najskupljeg transfera u fudbalu ovog leta. On je za 70 miliona evra prešao iz Milana u Njukasl, tako da će biti deo Premijer lige. 

On je posle Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine u Rumuniji otišao na potpis ugovora zajedno sa svojom veoma zgodnom devojkom, Đulijet Pastore.

Njih dvoje zajedno su išli u turu po stadionu Njukasla, a sve to snimali su ljudi iz kluba. Đulijet je veći deo vremena provela sa šokiranim izgledom lica, jer nije mogla da veruje na kakvom "svemirskom brodu" će trenirati njen momak.

Sve je renovinrano ovog proleća, tako da izgleda još impresivnije, pa ne čudi što je zgodna Đulijet bila iznenađena izgledom trening centra.

Inače, pored Sandra Tonalija, ovog leta za 70 miliona evra dovedeni su i Dominim Soboslaj u Liverpul i Kaj Haverc u Arsenal, a lider je Džud Belingem koji je prešao u Real iz Borusije za 105 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Antić o povratku, odbijanju ponuda, igračima i budućnosti: Novac me ne zanima, želim da ispunim san

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA