Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovusu napušta Čukarički

Vreme čitanja: oko 1 min.

Momak iz Gane uopšte nije na pripremama Brđana

  • 1
Samjuel Ovusu Foto: Marko Jovanovic

Ofanzivni vezista Čukaričkog Samuel Ovusu napustiće klub u ovom prelaznom roku, potvrdio je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Ovusu nije na pripremama u Sloveniji sa saigračima, prethodne sezone nije imao veliku minutažu - barem ne onoliku koliko se očekivalo - što je i glavni razlog prekida saradnje.

- Ovusu je izrazio želju da ode jer nije imao zapaženu minutažu. Mi smo izašli u susret. Očekujem kad se vratimo, u nekom doglednom periodu, da mu nađemo klub. Tu je, trenira individualno kod nas na terenima. Hoće da promeni sredinu i onda nismo hteli da ga dovodimo u situaciju da mora da ide sa nama. Izašli smo mu u susret, ali mora da sačeka. Do kad, to ne znam. Ima ugovor još godinu dana - rekao je Matijašević novinarima na pripremama, među kojima je i Telegraf.

Ovusu je prvi put na Banovo brdo stigao 2017. godine i u prvom madatu odigrao je 71 meč i dao je 11 golova. Potom je nastupao u Saudijskoj Arabiji pre nego što se pre godinu dana vratio u Čuku.

Ipak, ove sezone je na 35 mečeva u svim takmičenjima postigao samo jedan gol i imao tri asistencije, te s razlogom nije bio u prvom planu Dušana Kerkeza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA