Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi za Zvezdu: Katai se vratio u Beograd, evo kakvo je stanje njegove povrede

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin "Magiko" ima problem sa leđima još od početka priprema na Zlatiboru

  • 10
Aleksandar Katai Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde borave u Sankt Peterburgu, gde odrađuju drugi deo priprema i učestvuju na turniru "Pari Premijer Kup", na kojem je domaćin Zenit.

Odlično deluju crveno-beli tokom dosadašnjeg dela priprema, i na dobrom su putu da dođu do šampionskog pehara pomenutog Kupa, s obzirom na to da su već savladali Zenit (2:1) i Nefči (4:0), i preostao im je susret protiv Fenerbahčea.

Ono što takođe može da raduje Baraka Bahara i njegov stručni štab jeste to što su povrede većinski zaobišle ekipu, bar one ozbiljnije. Ipak, jedan fudbaler ipak nije imao tu sreću, a reč je o Aleksandru Kataiju.

Kako je "Sportski žurnal" ranije objavio, Katai se vratio u Beograd nešto ranije zbog problema sa leđima. Takođe, iz tog razloga iskusni fudbaler nije igrao ni minut na pripremama u Rusiji, a uz to, trenirao je individualno, kako se problemi ne bi pogoršali.

Zvezdin "Magiko" ima problem sa leđima još od početka priprema na Zlatiboru, tačnije, od meča protiv selekcije grada Užica, kada se ušinuo. Ipak, kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, nije reč o klasičnoj povredi, već su Kataiju potrebne određene terapije kako bi se problemi sanirali, te se dva dana ranije vratio iz Rusije kako bi se oporavio i spremno dočekao početak domaćeg prvenstva.

Ipak, jasno je da će se odustvo i izostanak iz pripremnog procesa odraziti na njegov status u ekipi.

(Telegraf.rs)

Video: Katai daje Zvezdi vođstvo na poluvremenu: Rodić obavio pola posla u skoku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    11. jul 2023 | 10:23

    Katai lepo iskrivinario pripreme, samo ovo mu nije milojevic pa da ne trenira nego samo da igra, sedece na klupi cele sezone i ne bi me cudilo da ga nelicencira za ls

  • ...

    11. jul 2023 | 10:41

    Ne moze on pripreme fizicki da izdrzi

  • Semajlirane_pufne

    11. jul 2023 | 11:08

    Ako ga jos bole ledja bolje da se ne prikljucuje jer kod Bahara mora samo jako i 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA