Vreme čitanja: oko 2 min.

Piter Olajinka puca od samopouzdanja: "Znamo da se spremamo za Ligu šampiona i samo nam je to u glavi"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U slobodno vreme igram "FIFU" sa Krasoom, a moram da priznam da je bolji"

  • 1
Piter Olajinka Foto: MN Press/ dk

Novajlija u crveno-belom dresu, nigerijski ofanzivni vezista Piter Olajinka, brzo se snašao u novoj sredini. Pored toga što vredno trenira i odgovara zahtevima novog stratega Baraka Bahara, on je dobio pohvale i od navijača.

Crveno-beli su već odigrali četiri pripremne utakmice. Rivali tokom priprema na Zlatiboru bili su Selekcija grada Užica i banjalučki Borac, dok su na Premijer Kupu u Rusiji odmerili snage sa Nefčijem i Zenitom.

Za 12. jul zakazana je utakmica sa turskim gigantom Fenerbahčeom.

- Dobro je biti deo tima, trenirati i adaptirati se na saigrače. Za sada sve protiče u najboljem redu, tu smo jedni za druge, pričamo, družimo se. Idem dan po dan, trudim se da se što bolje međusobno upoznamo. Treninzi su vrlo zahtevni, ali navikao sam na to. Znamo da se spremamo za Ligu šampiona i samo nam je to u glavi - započeo je Nigerijac svoje izlaganje.

U svim dosadašnjim utakmicama Zvezda je izvojevala pobede, a navijače posebno raduje partija protiv Zenita. Tada je ceo tim dobio pohvale od svoje najvernije publike, posebno Piter Olajinka.

- Odigrali smo odlične utakmice, jer zahteve sa treninga prenosimo na teren. Svakodnevno treniramo kako bi igrali dobro kolektivno uz individualne kvalitete, kao što trener traži od nas. Igrali smo protiv dobrih protivnika i pobedili smo, sve ide dobro. Dobio sam mnogo pohvala od navijača, ali nažalost nisam mogao da odgovorim na sve. Sad nam sledi duel protiv odličnog rivala, ekipe Fenerbahčea, sa nestrpljenjem čekamo meč koji može da nas odvede do osvajanja turnira. Bez obzira što je faza priprema, veoma je važno da redovno pobeđujemo kako bi podigli samopouzdanje za predstojeće izazove u Ligi šampiona i prvenstvu - nastavlja Zvezdin ofanzivac.

On je potvrdio da je u taboru srpskog šampiona fenomenalna atmosfera, te da se i posle napornih treninga nađe vremena za zabavu.

- U slobodno vreme igram "FIFU" sa Krasoom, a moram da priznam da je bolji. Za sada uglavnom on meni daje "nesanicu", jer igramo pred spavanje, pa se iznerviram, ali nastojaću da i to promenimo u budućnosti - završio je raspoloženi Olajinka.

Podsetimo, Zvezda će 26. jula na svom stadionu dočekati italijansku Fiorentinu, a za ovu utakmicu važiće isključivo "Premijum" sezonske karte.

(Telegraf.rs)

Video: Olajinka predstavljen u Crvenoj zvezdi: Najavio golove i asistencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA