Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaj o Severini i potencijalnim pojačanjima: Igrač mora da vidi da ga trener želi

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je rekao da su nekoliko puta razgovarali preko telefona

  • 2
FK Partizan, okupljanje igrača Foto: Marko Jovanović

Partizan je završio šesto pojačanje ovog leta i Ksander Severina će se uskoro priključiti novim saigračima krajem ove nedelje.

Trener Igor Duljaj je sa priprema u Sloveniji govorio malo o novom igraču koga će imati na raspolaganju, te je tom prilikom rekao da je duže vreme bio "praćen".

- Uvek više volim da pričam kada vidim igrača uživo i kad je stavljen paraf, ali generalno to je to što se njega tiče. Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori.

- Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo. Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo - rekao je Duljaj.

Ksander Severina Foto: Profimedia

Kao što rekosmo on neće ići u Sloveniju gde se ekipa nalazi na pripremama.

- Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd.

Duljaj kaže da smatra da bi 22-godišnji krilni fudbaler mogao odmah da pomogne ekipi.

- Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu.

Takođe, razgovarao je preko telefona sa njim.

- Nisam kao u slučaju Kanutea bio u svakodnevnom kontaktu, ali smo se čuli više puta. Smatram da mora tako da se radi jer je uvek drugačije kada i trener direktno priča sa potencijalnim pojačanjem onda on ima više poverenja. Drugačije je prilikom donošenja odluke kada igrač vidi da ga trener želi. Uvek sam za to, sa druge strane i trener mora da zna s kim imate posle, da li je igrač problematičan ili nije. Znam već dosta o njemu, ali da ne otkrivamo baš sve.

Igor Duljaj Foto: FK Partizan

Partizan se tu neće zaustaviti sa dovođenjem novih igrača.

- Blizu smo još nekih pojačanja, neću da potenciram imena jer nije korektno i prema klubovima u kojima se nalaze. Trebalo bi da bude pojačanja i biće ih. Problem je što nisu tu od prvog dana, ali nema kukanja i traženja alibija. Moramo da se nosimo sa svime kako znamo i umemo, nije to nikakav problem.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj posle poraza: Brinu me neke stvari! Imam svoje želje kada su u pitanju pojačanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA