Vreme čitanja: oko 1 min.

Borjan primio gol na prvom meču za Slovan od ekipe iz Luksemburga: Tim iz Bratislave odigrao "samo" nerešeno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svift Esperanž može da bude veoma zadovoljan rezultatom pred revanš

  • 0
Milan Borjan, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Nije ovo bio baš debi Milana Borjana iz snova. Bivši golman i kapiten Crvene zvezde danas je prvi put stao između stativa u dresu Slovana iz Bratislave i primio je gol od ekipe iz Luksemburga pod nazivom Svift Esperanž, sa kojim je slovački tim odigrao "samo" nerešeno u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona - 1:1 (1:1).

Kanadski golman primio je gol sa bele tačke, pošto je prethodno ukrajinski sudija posle konsultacija sa VAR sobom dosudio penal za goste zbog jednog starta domaće ekipe.

Pokušao je Borjan da odbrani taj šut, ali nije imao šanse, pa je Dominik Stolc postao prvi koji je proturio loptu pored Milana u dresu Slovana iz Bratislave u 22. minutu utakmice.

Do kraja je Slovan uspeo samo da izjednači preko čuvenog Vladimira Vajsa u 25. minutu, ali ih je verovatno sasekao crveni karton i bizarno isključenje Juraja Kučke, koji je ujeo igrača Luksemburžana u nadoknadi prvog poluvremena.

U preostalim mečevima kvalifikacija večeras videli smo pobedu Farula iz Konstance protiv Šerifa iz Tiraspolja (1:0), dok je švedski Heken uspeo bez većih problema kod kuće da uništi TNS iz Velsa (3:1).

Ranije danas, HJK iz Helsinkija slavio je protiv Larnea iz Severne Irske (1:0), dok su Astana i Dinamo Tbilisi odigrali nerešeno (1:1).

(Telegraf.rs)

Video: Čim se završila utakmica krenulo koškanje između fudbalera crveno-belih i Fenerbahčea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA