≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantna ispovest Dele Alija: "Sa šest godina sam seksualno zlostavljan, sa osam sam počeo da dilujem"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužna životna priča nekada i reprezentativca Engleske

  • 1
FK Totenhem - FK Everton Ali je zamenjen na poluvremenu utakmice sa Evertonom, i izazvao paniku među onima koji ga imaju u svojim FPL-timovima. Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Evertona Dele Ali govorio je za "The Overlap" o problemima sa kojima se suočvao nedavno prilikom povratka sa pozajmice u Bešiktašu i tom prilikom izneo još nekoliko šokantnih stvari iz svog detinjstva.

Nekadašnji igrač Totenhema je otkrio da je po povratku u Englesku iz Turske nakon saznanja da mora na operaciju nekoliko nedelja proveo na rehabilitaciji zbog problema sa mentalnim zdravljem i zavisnosti od tableta za spavanje.

- Osećao sam da je vreme za mene. Sa takvim stvarima nije lako, ne može vam neko reći da idete tamo. Morate da znate i donesete odluku sa sobom ili to neće upaliti. Bio sam zarobljen u lošem krugu i oslanjao se na stvari koje su mi nanosile štetu. Budio sam se svakog jutra i pobeđivao u bici odlazeći na treninge, smejao, pokazivao da sam srećan, ali iznutra sam definitivno gubio bitku. Sada je vreme da to promenim - rekao je Ali dodavši da nije znao koliko takvom odlukom može da dobije, a potom je rekao da mu se mnogo toga lošeg dogodilo u detinjstvu:

- Sa šest godina sam bio zlostavljan, pre nego što sam poslat u Afriku kako bih se naučio "disiciplini". Sa sedam sam počeo da pušim, a sa osam da dilujem drogu. Jedna starija osoba mi je rekla da neće zaustaviti klinca na bicklu pa sam se vozio okolo sa loptom, dok sam ispod držao drogu - izjavio je Ali, potom i zaključio:

- Sa 11 godina momak sa susednog imanja me je zakačio za most. Sa 12 sam usvojen i od tada sam osećao da sam dospeo u jednu divnu porodicu. Nisam mogao da poželim bolje ljude. Ako je Bog stvorio ljude to su bili oni - rekao je Dele Ali.

(Telegraf.rs)

Video: I Eriksen je pogodio, za više nego ubedljivo vođstvo Totenhema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA