≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaj posle poraza Partizana od Šturma: "U nastavku smo dosta mešali, plejmejkera će biti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nikolića moram da pohvalim. Bolestan je izašao na teren i videli ste koliko nam znači"

  • 20
FK Partizan - FK Šturm Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su na poslednjem pripremnom meču u insotranstvu od Šturma u Gracu sa 2:1 i pored toga što su prvi došli do vođstva.

Nikolić je postigao prvi pogodak, Jančer izjednačio sa penala, a u tom kobnom 53. minutu nesrećan auto-gol postigao je Marković.

Igor Duljaj je sumirao utiske nakon svega viđenog istakavši da je pad koncentracije i veliki broj mladih fudbalera uticao na nešto slabiju igru u drugom poluvremenu.

- Za očekivati je što je Partizan prikazao dva lica. Još uvek smo u jeku prirpema, imamo još dve nedelje do početka sezone. Prvo poluvreme je bilo mnogo bolje nego drugo zato što smo u nastavku dosta mešali sa dosta mladih igrača. Sa jedne strane možemo biti zadovoljni, sa druge ne. Primili smo dva gola nakon prekida, što nam se često dešava. Bilo je dosta dobrih situacija u oba poluvremena, međutim dosta smo im davali prostora za polukontre i to su stvari na kojima moramo da radimo.

Pohvalio je Duljaj nastup i spremu strelca jedinog gola, zatim se i nadovezao na detalje koji su bili presudni za rešavanje pitanja pobednika.

- Nikolića moram da pohvalim. Bolestan je izašao na teren i videli ste koliko nam znači, šta znači fizička sprema, kada je neko fizički jak. Njegovo majstorstvo se ne dovodi u pitanje -

- Pad koncentracija kod oba gola, ali imate sa druge strane jednu sjajnu ekipu. To počinje od napada, krilnih igrača, a posebno kada govorimo o zadnjoj liniji, iako oni nisu jedini igrali. Ima mesta još uvek za napredak, videćemo kako će to izgledati u nastavku sezone.

Problem igrača na sredini terena koji će povezivati linije za sada ne brine mnogo Duljaja.

- Kanute se priključio pre sedam dana i potreban mu je perido adaptacije. On nije na onom nivou na kom su igrači koji su tu od početka priprema. Igrali smo sa mladim Trifunovićem na sredini i bila bi to sasvim drugačija slika da je igrao igrač sa više seniorskog fudbala. Ipak mi je drago što je mogao da oseti kako izgleda fudbal na evropskom nivou. Ima tu mnogo faktora zbog čega smo srljali, od umora, pada koncentracije i može to mnogo bolje - zaključio je Duljaj uz konstataciju da će pravog plejmejkera uskoro biti.

(Telegraf.rs)

Video: Auto-gol fudbalera Štruma za 2:1

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    14. jul 2023 | 19:39

    a da se preselite u hrvatsku i pokušate da igrate nogomet možda nešto i bude ...

  • Kursumlija

    14. jul 2023 | 18:49

    I kad krene prvenstvo ista prica... UMORNI SMO, DA SE UIGRAMO ITD.

  • fejsal mulic

    14. jul 2023 | 18:35

    duljaj produljuje agoniju za nk susjed

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA