≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ksander Severina stigao u Beograd: Partizan ima novog krilnog napadača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler je stigao u klub na insistiranje trenera Igora Duljaja

  • 16
Ksander Severina Foto: Telegraf.rs

Ksander Severina, krilni napadač, stigao je u Beograd kako bi i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. 

Dosadašnji krilni napadač Den Haga sleteo je u glavni grad Srbije kako bi kompletirao transfer u Partizan. Brzonogi fudbaler će tokom ponedeljka proći lekarske preglede i potpisati ugovor na tri godine, a potom će se priključiti ekipi trenera Igora Duljaja. 

Kako je Telegraf ranije najavio, Severina je angažovan kao slobodan fudbaler pošto mu je istekao ugovor u Den Hagu, a bio je već duže vremena oku crno-belih , i to, na insistiranje Igora Duljaja.

Partizan u novom fudbaleru vidi perspektivu za budućnost, pogotovo, jer se radi o dvadesetdvogodišnjem fudbaleru koji može da pokriva višepozicija u napadu.l Crno-nbeli ga trenutno vide na poziciji desnog krila, gde bi trebalo da bude primarno rešenje posle odlaska Fusenija Dijabatea i njegovog nedefinisanog statusa.

Ksander Severina neće biti jedino pojačanje u ofanzivnom delu crno-belih. Očekuje se dolazak još barem tri fudbalera, i to, centralnog napadača, organizatora igre i, verovatno, još jedno krila.

Da podsetimo, Severina je rođen u Holandiji, ali poreklom je sa ostrva Kurasao (severno od Venecuele), koje je još uvek pod patronatom Holandije.

Fudbalski školovao, u akademijama Sparte iz Roterdama, Kvik Den Haga i pomenutog Ado Den Haga, gde i potpisao prvi profesionalni ugovor leta 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj ne zna šta će biti s Dijabateom: Čak i ako se pojavi, ne znam da li će biti deo tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA