Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo najveću izdaju u ruskom fudbalu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Polse 10 godina, Fernandes napustio CSKA i potpisao za Zenit

  • 2
Mario Fernandes Foto: Sergei Savostyanov / TASS / Profimedia

Iz Rusije nam stiže zanimljiva vest, vest koja označava najveću izdaju u tamošnjem fudbalu - Mario Fernandes je novi igrač Zenita!

Iskusni defanzivac, momak koji je kao Brazilac igrao za reprezentaciju Rusije, nosio je dres moskovskog CSKA čak 10 godina i bio je legenda kluba.

Međutim, potpisom ugovora sa Zenitom (1+1) ostavio je u šoku celu Rusiju, pre svega zato što je iz pomenute zemlje otišao kada je počeo ratni sukob sa Ukrajinom.

Fernandes je imao važeći ugovor sa CSKA do leta 2024. Otišao je prošle godine u Brazil i nije igrao šest meseci, da bi potom u januaru potpisao za Internasional. U međuvremenu je iskoristio situaciju i odredbe UEFA i FIFA, pa je jednostrano raskinuo ugovor sa CSKA i otišao u Zenit.

Navijači Armejaca već su tražili od kluba da ga "izbrišu iz istorije", dok sam Fernandes ističe u razgovorima sa ruskim medijima da ga CSKA nije želeo nazad. Ovako, zaradiće 2,5 milioina evra za godinu dana u Zenitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA