Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo svi znaju, ali niko ne priča: Ruben Neveš otkrio zbog čega je otišao u Saudijsku Arabiju da igra fudbal

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednostavan razlog...

  • 0
Portugalija Gana Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar Foto: Tanjug/AP

Dosta velik broj fudbalskih zvezda širom Evrope je ovog leta otišao put Saudijske Arabije, gde je pronašao klub i od koga je zaradio ogromnu količinu novca. Jedan od njih jeste i Ruben Neveš, koga je želela Barselone, ali, Al Hilal je bio dosta uporniji.

Ruben Neveš je igrao za Vulverhempton i bio je jedan od boljih igrača na svojoj poziciji u Premijer ligi, što je privuklo Barselonu, no, njemu očigledno Španija nije bilo preterano zanimljiva, pa se odlučio za put u Saudijsku Arabiju.

Portugalski reprezentativac je po prvi put otkrio i pravi razlog zbog čega je došao u Saudijsku Arabiju, a to je projekat kluba, kao i novac koji je zaradio.

- Naravno da sam došao zbog projekta, ali glavni razlog je bila šansa da porodici pružim život o kakvom sam uvek maštao. To je najveći razlog zbog kog se nisam dvoumio. Imam troje dece i suprugu, oni su moj najveći trofej, moram se brinuti o njima. Naravno, tu je i projekat da postanemo najbolji klub u Aziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA