≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesuđeni reprezentativac Srbije napušta Englesku i ide u Bešiktaš!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lijanko Vojnović za koga je bilo priče da bi mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije, postaće novi fudbaler turskog velikana

  • 0
FK Mančester Siti, FK Sautempton Foto: AP/Tanjug

Doskorašnji fudbaler Sautemptona Lijanko Vojinović postaće novi igrač Bešiktaša, javlja poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Fudbaler koji se najbolje snalazi na mestu štopera ovdašnjoj javnosti je postao poznat jer je bio blizu dresa reprezentacije Srbije.

Naime, brazilski fudbaler, srpskih korena, našao se svojevremeno u “procepu” između dve reprezentacije, a na kraju je došao u situaciju da ne igra ni za Karioke ni za Orlove.

On je nastupao za omladinsku selekciju Srbije, zemlju gde je rođen njegov deda, ali je u međuvremenu promenio odluku i zaigrao za Brazil.

Ipak, nije uspeo da se izbori sa konkurencijom u tamošnjoj reprezentaciji pa se iznenada otvorila mogućnost da opet obuče crveni dres.

Uključili su se Fudbalski savez Srbije i selektor Dragn Stojković Piksi, sam igrač je imao želju, ali FIFA nije dozvolila jer je ranije izabrao Brazil.

Ove sezone je sa klubom ispao u Čempionšip pa je došlo vreme za rastanak.

Njegov novi klub biće turski velikan Bešiktaš, sa kojim će potpisati ugovor do juna 2027. godine.

On je drugi igrač koji je napustio Sautempton ovog leta. Pre njega isto je učinio Mislav Oršić koji  će u narednoj sezoni braniti boje Trabzona.

Podsetimo, ovaj 26-godišnji igrač je u karijeri nastupao za Sao Paolo, Torino, Bolonju i Sautempton.

(Telegraf.rs)

Video: Kada sam udarao loptu glavom padao mi je mrak na oči

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA