Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan može da odahne! Stigli kontrolni rezultati o stanju povrede Janka Jevremovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krilni napadač izbegao najgore, oštećen je kolateralni medijalni ligament, potvrdio drugi snimak magnetnom rezonacom

  • 1
Janko Jevremović Foto: partizan.rs

Nije delovalo dobro, kada se povreda desila, ali u Partizanu mogu da odahnu, jer mladi Janko Jevremović nije teže povredio koleno, potvrdili su snimci magnetnom rezonancom koja je ponovljena i u Beogradu, odmah po povratku crno-belih sa priprema.

Krilni napadač će pauzirati mesec dana, pošto je zaradio oštećenje kolateralnog medijalnog ligamenta, što je u ovom slučaju, iako nije naivno, vrlo dobra vest i za igrača i za klub iz Humske.

Jevremović se povredio na prvom kontrolnom meču u Pohorju protiv niželigaša NK Pesnice i kako je isprva delovalo, svi u crno-belom taboru su strahovali da se radi o ukrštenom ligamentu kolena, što bi iziskivalo pauzu od skoro godinu dana (računajući operativni zahvat, postoperativnu terapiju i povratak na teren).

Ipak, posle dva dana napravljen je prvi snimak magnetnom rezonancom u Sloveniji, koji je pokazao da ne postoji oštećenje ukrštenog, već kolateralnog medijalnog ligamenta kolena, no, kako je mladi igrač imao veći otok ostavljena je još jedna ekspertiza po povratku u Beograd, a igrač odmah podvrgnut terapijama.

Na sreću, Jevremović je, ako se to može reći za bilo koju povredu kolena, prilično dobro prošao, jer ga očekuje pauza od mesec dana, posle čega će nastaviti sa normalnim radom uz ekipu i konkurisati za sastav tima naredne takmičarske polusezone.

Jevremović je jedan od najtalentovanijih izdanaka omladinske škole crno-belih i, posle zimskih priprema u kojima je nagovestio potencijal, tokom proleća je dobijao priliku da igra, a za narednu sezonu je planiran kao jedan od igrača na rotaciji na desnom krilu, odnosno primarnih bonusa u timu iz Humske.

(Telegraf.rs)

Video: Jevremović doživeo povredu kolena tokom prve provere crno-belih: Jezivi krici Partizanovog bisera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA