Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina "bratski" odigrala sa Borcem: Crveno-beli iz Novog Sada remizirali na Karađorđu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva predstava u Novom Sadu

  • 0
FK Vojvodina, FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine su odigrali i još jednu prijateljsku utakmicu ovog leta, gde su odmerili snage sa "bratskim" Borcem iz Banjaluke na Karađorđu. Meč je završen bez pobednika, a rezultat je bio 1:1.

Vojvodina je u ovom meču izašla u najjačem sastavu, te su igrali Carević - Lazarević, Traore, Crnomarković, Anotnijević - Zukić, Milosavljević, Nikolić, Radulović, Čumić i Malbašić.

Dosta bolje je u utakmicu ušao Borac, koji je imao priliku već u sedmom minutu susreta, kada je Carević dobro odbranio. Potom je Vojvodina preuzela stvari u svoje ruke, međutim, nisu mogli da dođu do opasne zone ispred gola Banjalučana.

Utakmicu je obeležila i povreda Filipa Malbašića koji je napustio igru u 30. minutu, a umesto njega se na terenu našao Baraj.

Jedini gol za Vojvodinu bio je delo Nikole Čumića, koji je u 54. minutu iskoristio dodavanje Milosavljevića i pogodio je za 1:0. Borac je tek na samom kraju uspeo da uzvrati i to preko Pejovića, koji je glavom samo skrenuo loptu u mrežu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA