Vreme čitanja: oko 1 min.

PSŽ "doživotnim" ugovorom od Embapea pravi milijardera!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suluda cifra, vredi li baš toliko?

  • 1
FK FC  Pari Saint Germain - Lille Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi je napustio klub, Nejmar je nedavno potvrdio da ostaje i da i dalje ima ugovor na dve godine, a situacija sa Kilijanom Embapeom je najkomplikovanija.

Jedan od najvećih talentata svetskog fudbala uporno odbiaj da produži saradnju koja mu ističe sledećeg leta, međutim ukoliko bi dobio ovakvu ponudu moguće da bi promenio "ploču".

Prema pisanju "Defense Sentral reporta" koji pripada poznatom španskom listu "Sport" Pari Sen Žermen bi svom najboljem fudbaleru 1,11 milijard i dolara za desetogodišnji ugovor. Emir Katara je navodno već odobrio takvu egzibiciju. Vest su preneli brojni relevantni svetski mediji.

Tako bi Embape postao ubedljivo najplaćeniji sportista svih vremena.

Kilijan je od 2017. godine za PSŽ na 260 utakmica postigao 212 golova i 2018. godine sa Francuskom postao svetski šampion.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plaćaju

    21. jul 2023 | 21:31

    isti oni koji su kupili psg po naređenju mišela platinija.da bi dobili organizaciju svetskog prvenstva.isti taj katar je doveo mesija iz barselone u psg uz obećanje da će sa argentinom biti svetski ŝampion. obaćano ispunjeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA