≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzić o situaciji sa Kolubarom i Superligom: "FSS se sam zapetljao sa odlukama, ne znam ko ih je savetovao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelnik crveno-belih dao sud o novonastaloj situaciji sa Kolubarom

  • 7

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je situaciju sa Kolubarom i Superligom Srbije, jer se po odluci CAS-a timu iz Lazarevca vraća status prvoligaša, pa bi moglo da dođe do toga da se takmiči neparan broj klubova.

- FSS se sam zapetljao sa ovim odlukama i doveo u situaciju da ne zna šta da radi. Ako je Kolubara bila kriva i za to bila kažnjena, to nije smelo da se odnosi na ovu sezonu, nego na sledeću. Da se ima dovoljno vremena za pravu odluku i za pravosnažnu odluku CAS. Zvezda nema stav, ne bih voleo da se igra sa 17, da bude neparno, osetiće se prvenstvo krnje jer će jedan klub stalno biti slobodan. Ostavlja opor osećaj da imamo jedan nestabilan Savez. Ili 16 ili 18, ali sami su se zakucali u ovu kučinu, ne znam ko ih je savetovao i dozvolio da uđu u ovu priču i sad moraju da rešavaju.

Nova velika bura potresa srpski fudbal - Kolubara će ipak ostati u Superligi, nakon što je CAS (Sud za sportsku arbitražu u Lozani) odlučio da preinači odluku Fudbalskog saveza Srbije, koji je timu iz Lazarevca oduzeo devet bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Terzić o pojačanjima: Degenek na vratima, Kabić pred potpisom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aml

    21. jul 2023 | 16:24

    Fudbalska mafija

  • Maja

    21. jul 2023 | 16:11

    Ti si ih savetovao posto ti je dragisa predsednik kolubare kum a vi zvezdina filijala

  • Marko

    21. jul 2023 | 18:11

    Postenjacino nevidljiva pa ti si zakuvao corbu u savezu protiv piksija jer je oterao tvog sina i sve kadriras a sad kao savez nestabilan, kao i transferi za koje izbegavas sudjenja do zastare, kao da si i dalje u bekstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA