Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve "struje" na Marakani: Da li je Late Lat potreban Zvezdi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli trenutno deluju moćno, te se postavlja pitanje da li je skupoceno pojačanje uopšte potrebno

  • 8
Emanuel Late Lat Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Bio je Emanuel Late Lat viđen kao novi napadač Crvene zvezde, čak je i na Skupštini kluba "promovisan" kao novo pojačanje, ali se u međuvremenu situacija iskomplikovala i momak iz Obale Slonovače još je član Atalante!

Bila je Zvezda spremna da zbog njega "odreši kesu" i učini ga najskupljim pojačanjem, da bi srpski šampion došao u situaciju da se "lomi" koliko je Late Lat uopšte potreban klubu.

Kada kažemo "lomi", tu pre svega mislimo da dve struje u klubu kada je u pitanju pomenuti napadač. Prva je protiv njegovog dovođenja, jer je Zvezda u Rusiji pokazala da deluje moćno i eventualni transfer mogao bi da pokvari atmosferu koja je trenutno sjajna.

Druga struja, pak, i dalje nije sigurna da li je Late Lat potreban crveno-belima, mada je i ona trenutno blizu da se prikloni mišlju prve i da se od napadača Atalante odustane. Uostalom, to je indirektno novinarima u petak popodne rekao i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić Foto: FK Crvena zvezda

- Late Lat je bio želja, ali je između agenata i Atalante došlo je do ćorsokaka i nismo mogli da utičemo na to. Ipak se postavilo se pitanje da li je potreban, obavili smo razgovor sa Baharom, vec imamo paklenu konkurenciju u napadu Bukari, Olajinka, Kraso, Mijatović, Kabić, pa se postavlja se pitanje da li će biti nezadovoljnih, a skupo plaćenih igrača - poručio je Terzić.

Na sve ove igrače koje je Terzić pomenuo, svakako se nadovezuje i Zvezdin Magiko, Aleksandar Katai, u ovom sistemu Baraka Bahara sa dvojicom napred može da odigra bitnu ulogu.

- Na Kataija se računa, on je kandidat takođe da igra na jednoj od te dve najisturenije pozicije. Katai je blago Zvezde i u svakom trenutku može da nam pomogne.

Dakle, Late Lat u Zvezdi - trenutno možda i nepotrebno...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer

    21. jul 2023 | 20:09

    Ako igraju sa formacijom 3-5-2, 4-3-2-1 mislim da neće trebati. Tu su Mitrović, Kraso imaju opcija za napad a treba prostor i za Jovana Mijatovića...

  • TADIJA ZEMUN

    21. jul 2023 | 21:14

    nikako nam taj late ne treba,nije kvalitet za ZVEZDU,pri tom je I preskup,a još je I nezadovoljan.....

  • Strahinja

    21. jul 2023 | 22:52

    Čim se šetao od kluba do kluba bio bi promašaj kao i sve što je Mrkela doveo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA