≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezdina demonstracija sile protiv TSC-a, crveno-beli 6/6 na pripremama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crveno-beli slavili 3:0 u prijateljskom meču

  • 25
FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Crvena zvezda deluje moćno! Crvena zvezda trenutno deluje daleko ispred rivala u Superligi i, sudeći po ovim pripreminim utakmicama, čini se da će teško predati tron najbolljeg srpskog kluba!

U duelu aktuelnog šampiona i vicešampiona, u prijateljskoj utakmici na Marakani, Zvezda je pobedila TSC rezultatom 3:0 (2:0)! Za poluvreme uz dali dva, a mogli su i pet, dok su u nastavku crveno-beli samo potvrdili trijumf pre nego što je Barak Bahar promenio kompletan tim.

Strelci za Zvezdu bili su Mirko Ivanić u 9, Piter Olajinka u 27. i Žan-Filip Kraso u 60. minutu meča, uz napomenu da je TSC imao samo jednu pravu priliku preko saše Jovanovića u 42. minutu, kada mu je Omri Glazer zaustavio udarac.

Računajući one utakmice tokom priprema na Zlatibiru i u Rusiji, Zvezda je nastavila sa maksimalnim učinkom i iz šest utakmica ima isto toliko pobeda. Takođe, i sam Ivanić je nastavio tamo gde je stao i posle pogodatak protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea načeo je i TSC.

Osman Bukari je odlično probio po desnoj strani, prvi put nije dobro centrirao, lopta mu se vratila na nogu, a u nastavku je uspeo da spoji Ivanića sa golom.

Video: Ovako je Zvezda povela protiv TSC-a

Pripretio je TSC u sledećem napadu, kada su dobili korner, da bi gost u 12. minutu imao dostra sreće. Slalom Bukarija završio se nešto slabijim udarcem levom nogom, taman dovoljno da Ilić reaguje.

Za razliku od onog fudbala koji su pružali tokom proleća, Zvezdini igrači su na startu nove sezone očigledno promenili DNK i igra srpskog šampiona sada deluje brzo. Toliko da su se šanse samo ređale pred golom Ilića koji je opet kapitulirao u 27. minutu.

Video: Kakva greška golmana TSC-a: Zvezda dala drugi gol na meču

Malo je i sam kriv. Odbio je loptu posle udarca Ivanića, taman toliko da ga Olajnika prevari i samo se ušeta sa loptom u mrežu. Ispravio se Ilić u 44. minutu, zaustavivši šut Mitrovića posle kontranapada, dok je samo dva minuta ranije pomenuti Glazer zabeležio svoju jedinu intervenciju.

Drugo poluvreme tek što je počelo, Mitrović je pogodio stativu Ilićevog gola. Ono što mu nije pošlo za nogom tada, jeste u 60. minutu - asistencija za Krasoa i gol Zvezdinog napadača uz pomoć stative.

Video: Zvezda demontirala TSC: Pogledajte treći gol crveno-belih

U tim trenucima Bahar je promenio kompletnu postavu, čak je i golman Popović dobio priliku u poslednih 20 minuta, a najbolju priliku za gol imao je Mituljikić u 84. minutu.

Vredi pomenuti i to da je ovaj meč odigran bez publike, uz raniji dogovor dva tima, dok će generalka Zvezde biti u sredu protiv Fiorentine (20.00). S druge strane, TSC je jasno video šta mora da popravi pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

FK CRVENA ZVEZDA - FK TSC 3:0 (2:0)

(Ivanić 9, Olajinka 27, Kraso 60)

Crvena zvezda: Glazer – Dragović, Mijailović, Rodić – Mitrović, Stamenić, Kangva, Ivanić, Bukari – Olajinka, Kraso.

Ušli su još: Popović, Nedeljković, Spajić, Milunović (Mituljikić), Leković, Nikolić, Šljivić, Lučić, Ado, Azarov, Mijatović.

TSC: Ilić – Ćalušić, Stojić, Krstić – Petrović, Radin, Stanić, Cvetković, Đakovac, – Jovanović, Pantović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. jul 2023 | 19:59

    Баш добро изгледа нова трава. А замисли, има и струје. Нзм, писало у новинама да неки немају, па се питам, зашто ли?

  • Žika Živac

    22. jul 2023 | 21:52

    Jel gleda bagra franjevačka kako pravi klubovi igraju nogometa? Ah da, nema struje😁

  • ...

    22. jul 2023 | 21:13

    Ima li struje kod komsija zna li se? Ocemo li da skupimo pare da im kupimo agregat..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA