≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski biser od 1. minuta blistao u dresu Milana protiv Reala: Odmah se javila tri kluba koja ga žele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda je i najbolje rešenje za njega da narednu sezonu provede negde na pozajmici

  • 0
Jan Karlo Simić, FK Milan Foto: Tanjug/AP

Omladinski reprezentativac Srbije, Jan Karlo Simić (18) zaigrao je od prvog minuta za Milan u pripremnom meču protiv Real Madrida na turneji po SAD i ostavio sjajan utisak tokom narednih 70 provedenih na terenu.

Talentovani Srbin je neko na koga ozbiljno računaju "rosoneri" u budućnosti, što se vidi i po tome da je poveden na pripremnu turneju sa prvim timom i data mu je prilika da se bori za svoje mesto.

U međuvremenu, maltene odmah nakon što je odigrao meč protiv Reala i pokazao da bi možda mogao i da se izbori za neke minute, odmah su se javila tri tima koja ga žele sledeće sezone u svojim redovima, javljaju italijanski mediji.

Notingem Forest, Frozinone i Briž su zainteresovani za talentovanog štopera i svi žele isto - da ga uzmu na jednogodišnju pozajmicu kako bi sticao preko potrebno iskustvo u seniorskom fudbalu.

Možda bi odlazak u novog člana Serije A bio i najbolje rešenje za njega, jer kod Euzebija di Frančeska bi svakako mogao da ima značajniju ulogu, ali bi bio i na oku čelnicima Milana.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva greška golmana TSC-a: Zvezda dala drugi gol na meču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA