Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal potresa Crnu Goru i Evropu: Tim iz Tivta optužen za nameštanje utakmica u Ligi koferencija!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako se ispostavi kao tačno, uslediće veliki problemi

  • 2
Sklapanje ugovora, fudbalski menadžer, novac, pare, kupovina igrača Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Treće po snazi takmičenje u Evropi, Liga konferencija, ulazi polako i u mečeve drugog kola kvalifikacija, dok jedan skandal preti da ozbiljno uzdrma Crnu Goru, kao i Severnu Makedoniju. Kako tvrde poljski mediji, ekipa Arsenala iz Tivta je namestila utakmicu 1. kola!

Naime, novinar poljskog portala "Sport.tvp", Mateuš Miga, izneo je sumnje da su se desile nečastive radnje tokom prvog kola, a utakmica koja je njemu privukla pažnju jeste duel Arsenala iz Tivta protiv jermenskog Alaškerta.

Jermenski predstavnik je bio silan u Crnoj Gori, slavio je sa ogromnih 6:1, dok je samo sedam dana pre toga rezultat bio 1:1. Ipak, Poljak tvrdi da su se tokom utakmice desile neverovatne uplate na kladionicama, koje su premašile i cifru od preko 250.000 evra.

Kako pominje, sve je postalo sumnjivo kada je pri rezultatu 0:0 u 35. minutu susreta, odjednom na kladionice širom sveta uplaćen ogroman iznos da će do kraja poluvremena doći bar dva gola. I došla su, jedan u 40. minutu, a drugi u nadoknadi vremena.

Takođe, dva gola su gosti postigli i u nadoknadi na samom kraju meča, dok se sumnja da je upravo ekipa iz Crne Gore ta koja je i namestila meč.

Pored ove utakmice, za Poljaka je sumnjiv meč i makedonskog "Đorče Petrova", koji je poražen od RFS-a iz Rige sa 4:1, a i ovde je došlo do sumnjivih uplata na kladionicama.

(Telegraf.rs)

Video: Pare na sve strane: Pogledajte hapšenje bivšeg fudbalera Reala i članova bande koji su nameštali mečeve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagy

    25. jul 2023 | 11:33

    Kazna zabrane u evropskim takmicenjima i izbacivanje iz Prve lige Crne Gore.Bezuslovno.

  • Djoka

    25. jul 2023 | 13:24

    Zašto FIFA I UEFA nisu reagovale za vreme svetskog prvenstva. Kolike su bile uplate na oenyl ta Argentinu, hol Mesija. Sada drve onu stvar na slabim Savezima da pokažu koliko du oni važni. I vrapci se smejali sudjenjima Argentini i da onaj Francuz ne promaši žice utakmica bi još trajala. NAJVEĆA MAFIJA KLADIONIČARA JE SAVEZ SA UEFOM. KADA KLADIONICE POKUPE KAJMAK SVE JE OK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA