≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Aldo Kalulu tri godine u Partizanu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub iz Humske i brzonogi napadač ozvaničili saradnju

  • 31
Aldo Kalulu, FK Partizan Foto: FK Partizan

Partizan je protekle srede kompletirao transfer doskorašnjeg ofanzivca Sošoa - Alda Kalulua (27), koji je danas i ozvaničen u Humskoj. Brzonogi napadač je u prostorijama kluba iz Humske potpisao ugovor na tri godine i već u poslepodnevnim časovima će odraditi prvi trening sa ekipom u sportskom centru u Zemunu.

Kalulu je, rekosmo već, prošlog utorka stigao u Beograd na završne pregovore sa Partizanom, pošto su pre toga dobrih 20 dana dve strane intenzivno bile u kontaktu i polako slagale kockice buduće saradnje.

Igrač je potom doputovao u Beograd, obišao sportski centar u Zemunu, uspeo da vidi i deo grada, večerao sa trenerom i čelnicima crno-belih, da bi u sredu ujutru odradio lekarske preglede, a kasno uveče i stavio paraf na trogodišnji ugovor.

Aldo Kalulu Foto: FK Partizan

Vratio se potom Kalulu u Francusku po lične stvari, a u dogovoru sa crno-belima je u ponedeljak uveče stigao u Beograd, letom iz Pariza, posle čega protokolarni deo ostao za utorak na stadionu u Humskoj,

Podsetimo, Kalulu je ukupno sedmo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, pošto su pre njega angažovani Aleksandar Jovanović, Nikola Antić, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić, Frank Kanute i Ksander Severina (čeka se i ozvaničenje Mateusa Saldanje), ali to svakako neće biti sve, crno-beli uveliko rade na dovođenju još bar tri fudbalera u defanzivnim o ofanzivnim linijama tima.

Aldo Kalulu Foto: FK Partizan

(Telegraf.rs)

Video: Severina: Čuo sam za večiti derbi, spreman sam da pobedim Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TzT

    25. jul 2023 | 13:33

    Cekaj do juce nam grobari pricaju koliko stranaca Zvezda ima u fudbalu?Pitam za drugara koliko partizan ima stranaca?

  • Dragan

    25. jul 2023 | 14:32

    Koja muka nekog moze da navede da potpise za franjevacke propalitete

  • DS

    25. jul 2023 | 14:43

    Ovog pokupili na buvljaku negde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA