Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzić otkrio šta će biti sa Late Latom i da li Račić, Maksimović ili Milivojević dolaze u Zvezdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takođe, priznao je i zašto je Eraković morao da bude prodat

  • 3
Kancelarija Baraka Bahara i nove prostorije FK Crvena zvezda Foto: Telegraf.rs

Odradila je Crvena zvezda sjajan prelazni rok, verovatno i najbolji u poslednjih nekokliko godina, ali daleko od toga da će srpski šampion stati kada je u pitanju jačanje za obaveze u Ligi šampiona!

I dalje je dilema šta će biti sa napadačem Atalante Emanuelom Late Latom koji je bio viđen na Marakani, da bi sve "preko noći" stalo. Zašto, otkrio je javnosti generalni direktor kluba Zvezdan Terzić - u razgovoru za RTS, u emisiji "Oko."

- On je ispunjavao sve kriterijume. Uklapao se izvanredno u visok presing koje Bahar forsira. Potpisali smo ugovor sa Atalantom, 3.5 miliona na šest rata. Zapelo je na relaciji agenti-klub. To je sada prošlo vreme. Sad se postavlja pitanje da li da ga dovedemo. Ja bih lično voleo da dođe. Mada, u formaciji 3-5-2, ako dođe Late Lat, biće jako teško uklopiti sve igrače.

Na pitanje da li bi Uroš Račić, Nemanja Maksimović ili Luka Milivojević mogli da se vrate u Zvezdu, Terzić je bio kratak

- Nije realno!

Tema razgovora bio je i Strahinja Eraković, odnosno da li je baš morao da bude prodat.

- Naravno da jeste, morao je još prošle godine da bude prodat. Oko 12 miliona Zvezda mora da prihoduje od transfera. Prošle godine smo imali veću ponudu za njega i odbili smo iz razloga što nam je trebao za kvalifiakcije za LŠ. Velikih je tih 9,5 miliona evra koje smo odbili zbog potencijalnih 20-25 miliona. Svedoci smo da je cena pala. I godine su te koje određuju cenu igrača. Da ne ulazimo u razloge, prošle godine je bio projektovan da se proda. Igrači moraju da odlaze, prihodi Zvezde od transfera su takvi da najbolji igrači moraju da se prodaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko bg

    25. jul 2023 | 20:26

    Terza, a sta ce sa tobom biti????

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    25. jul 2023 | 19:43

    Kako su ovi olosi uspeli da ubede legende da im veruju nije mi jasno, e moj Dule, Vlado... sta vam to treba

  • Sava

    26. jul 2023 | 08:54

    Gobelja je igrač za Račića,,,šta će nam taj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA