Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal na Svetskom prvenstvu: Igračica Norveške posle himne otišla u tunel i nije se vratila na teren

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez ikakvog objašnjenja, iako je bila u startnoj postavi, ona je napustila teren pre početka utakmice

  • 2
Ada Hegerberg Printskrin: FS1

Neverovatna scena i popriličan skandal dogodio se na utakmici Svetskog prvenstva za fudbalerke, između Norveške i Švajcarske.

Prva zvezda norveške reprezentacije, Ada Hegerberg, napustila je samoinicijativno teren i otišla u svlačionicu i to pred sam početak meča.

Ona je izašla sa ekipom na teren, zagrevala se, odslušala intoniranje himni, pozirala za timsku fotografiju, a potom samo otišla u svlačionicu i više se nije vraćala.

Svi na stadionu su ostali začuđeni, dok je spiker saopštio da norveški selektor mora da izvrši izmenu, iako utakmica nije ni počela. Tako je umesto nje na teren izašla Haug.

Kako se može čuti, razlog za ovakav revolt ponajbolje norveške igračice jeste neslaganje sa selektorom Hegeom Riseom, kao i loša atmosfera koja vlada unutar svlačionice.

Norvežanke važe za jednu od najboljih evropskih reprezentacija i bile su kandidatkinje za samu završnicu Mundijala, međutim, sada je pitanje da li će uopšte proći grupnu fazu.

Danas su odigrale 0:0 protiv Švajcarske, dok su u prvom kolu doživele poraz od domaćina, Novog Zelanda, te imaju samo jedan osvojeni bod i čak ni pobeda u poslednjem kolu protiv Filipina im ne garantuje prolazak u nokaut fazu.

(Telegraf.rs)

Video: Najpoželjnija fudbalerka se skinula sa bivšom igrača Reala: Njihove obline u tangama izluđuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA