Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezista Dinama na ceni: Zagrepčani dobili visoku ponudu za Luku Ivanušeca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno, holandski Fejnord nudi 8.3 miliona evra uz bonuse, dok Dinamo zahteva 10

  • 1
Milan u Zagrebu protiv Dinama Foto: Tanjug/AP

Luka Ivanušec je već duže vreme "na radaru" Fejnorda. Holandski prvak je rešen da po svaku cenu u Roterdam dovede jednog od najboljih fudbalera Dinama. Kako navode holandski mediji, Zagrepčani su već odbili dve ponude, a sada im je na adresu stigla i treća.

Fejnord je ponudio 8.3 miliona evra uz određene bonuse i procenat od sledeće prodaje, dok Dinamo zahteva 10 miliona evropskih novčanica.

Isti izvor navodi i da će čelnici dva kluba uskoro sesti za pregovarački sto, a da su za Ivanušeca takođe zainteresovani Volfsburg, Majorka i Fiorentina. Ipak, igraču je prioritet igranje u Ligi šampiona.

Ivanušec je na utakmici protiv Astane u  kvalifikacijama za Ligu šampiona, koju su Modri dobili rezultatom 4:0, postigao svoj prvi het-trik u karijeri.

Podsetimo, pomenuti fudbaler je u Dinamo došao u leto 2019. godine iz Lokomotive. Tokom četiri sezone na Maksimiru zabeležio je 168 utakmica uz 35 golova i 18 asistencija.

Prema Transfermarkt-u vrednost ovog fudbalera procenjuje se na 12 miliona evra.

Video: Nenad Bjelica o Dejanu Savićeviću, Ljupku Petroviću i vrhuncu Osijeka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    26. jul 2023 | 18:28

    Dinamo zapravo traži 12. Podigo je malo "chip" tako da se Holandezi navuku još, i da se onda nađu negdi između 8,3 do 10, s nekim plus bonusima. Feyenoord opasno zagrizo, ali su i bahati, tipični Nizozemci, misle da je ovo samo jedna obična balkanska fudbalska pijaca, pazar, ajvar, šljive, lako ćemo...A Dinamo ih još i zajebava ala "E jbg sad, het trikovi se dodatno plaćaju...A i treba nam za LŠ...Isprsite se dok ga još i Arapi ne otmu..."...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA