≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi na novom stadionu u Loznici: Bakterija "pokvarila" travu, do oktobra bez fudbala na Lagatoru?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta li se dešava

  • 13
Stadion Lagator, Loznica Foto: Nikola Anđić

Fudbalski klub Loznica i dalje ne zna na čemu je, sudbina ovog tima zavisi umnogome od odluke FSS-a i Kolubare, jer ukoliko Lazarevčani odu u Srpsku ligu, to znači da će tim sa zapada Srbije igrati Prvu ligu, međutim, za to vreme su se desile određene stvari na stadionu Lagator.

Loznica je jedan od tri grada u Srbiji koji je dobio novi, ekskluzivni stadion, koji su jednostavno nazvali "novi Lagator", ali, taj stadion po svemu sudeći još neće dobiti priliku da se na njemu zaigra.

Kako tvrdi portal "Sport Loznica", trava na Lagatoru je nastradala, te se na slikama i može videti kako je teren u ogromnom problemu. Telegraf je takođe dobio identičnu informaciju iz izvora bliskih klubu, koji su otkrili da je nakon poplave u Loznici određena bakterija naškodila travi.

Takođe, "Sport Loznica" je doneo i informacije o tome da je čitav problem nastao još onda kada je rađen stadion, odnosno, da su se u izradi koristili materijali dosta manjeg kvaliteta od predviđenih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @sport.loznica

Trenutno, prema saznanjima Telegrafa, postoji bojazan da se do oktobra neće igrati fudbal u ovom gradu, baš zbog problema sa travom.

(Telegraf.rs)Ž

Video: Napravljen je na zemljištu Vuka Karadžića, i izgleda moćno: Bili smo na najnovijem stadionu u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko bg

    26. jul 2023 | 19:34

    ali bakterija unistila travu, pa gde ste se toga setili????😂😂😂😂😂😂

  • Goa

    26. jul 2023 | 19:18

    CCC...kakvi lopovi pa ovo je vec smesno

  • neipir

    26. jul 2023 | 19:00

    Za sve nedostatke koje je Uefa našla na novoizgrađenom stadionu u Loznici potrebno je da se ulozi još 10miliona evra. Samo se pitam ko će da plati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA