Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahar odredio novog kapitena u odsustvu Dragovića: Evo ko novi traku kada štoper nije u timu

Vreme čitanja: oko 1 min.

On i jeste sledeći po stažu u klubu

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Fiorentine svoju sedmu prijateljsku utakmicu ovog leta, gde su u prethodnih šest slavili. Meč na Marakani je Bahar započeo i bez Aleksandra Dragovića, novog kapitena kluba, a traka se u ovom meču našla na ruci Mirka Ivanića.

Barak Bahar otkako je stigao u Crvenu zvezdu, napravio je ogromnu "seču" igrača, među kojima se prvi našao Milan Borjan, tadašnji kapiten Zvezde. Borjan je otišao u Slovačku, a na njegovo mesto je došao Omri Glazer.

To je automatski značilo i da crveno-beli moraju pronaći novog kapitena, a izbor je pao na "vođu" defanzivnog dela, Aleksandra Dragovića, koji je i po iskustvu najbogatiji u klubu. Ipak, Dragović se nije našao u timu za meč sa Violom, pa je traka morala da pređe dalje.

Kada bi se gledao staž u klubu, onda je i razumljivo zašto je Mirko Ivanić dobio čast da na ovom meču ponese kapitensku traku, s obzirom na to da je "najstariji" u klubu.

(Telegraf.rs)

Video: Miloš Degenek po treći put u karijeri postao fudbaler Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA