Vreme čitanja: oko 1 min.

Glazer ostao bez teksta zbog Delija: Potrebni su nam i u nedelju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelski golman je rekao da nije očekivao ovako laku pobedu nad italijanskim timom

  • 0
FK Crvena zvezda - FK Fiorentina Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde demonstrirali su silu u prijateljskom meču sa Fiorentinom na stadionu "Rajko Mitić". Pobedom od 5:0 na najavili su sezonu u kojoj će ekipa direktno učestvovati u Ligi šampiona.

Crveno-beli su odigrali fantastično čitav meč, a impresivni su bili posebno u prvih pola sata kada su postigli svih pet golova.

Posle utakmice golman Omri Glazer, koji je debitovao pred punim stadionom "Rajko Mitić", rekao je da nije očekivao da će ovakvu pobedu zabeležiti njegov tim.

- Bila je dobra utakmica, drago mi je što smo pobedili. Mislili smo da će biti teže, ali smo igrali ofanzivno, pritiskali, imamo igrače koji igraju odličan presing, tako da su svi uradili sjajan posao. Atmosfera na stadionu je bila vrhunska, naši navijači su nas nosili do pobede. Sada nas čeka početak sezone u nedelju - počeo je Glazer.

Oduševljen je reprezentativac Izraela atmosferom na Marakani.

- Neverovatno. Prvi put igram na Marakani i teško je rečima opisati atmosferu koju prave navijači. Potrebni su nam i u nedelju, jer se i večeras videlo koliko su nam važni. Pozivam ih da dođu - podvukao je Glazer.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda petardom ispratila Fjorentinu na poluvreme: Bukari ga dao s penala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA