Vreme čitanja: oko 2 min.

Predsednik Vojvodine: Prodaja Kabića je sjajna, Batak ga nije video ni među 20! Zašto da ne napadnemo Zvezdu?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbiljić najavljuje borbu za titulu Novosađana

  • 7
Dragoljub Zbiljić Foto: Telegraf

Predsednik FK Dragoljub Zbiljić priznao je da je kluib odradio sjajan posao kada je u pitanju prodaja Uroša Kabića u Crvenu zvezdu!

U razgovoru za "MocartSport", Zbiljić je istakao da trener Novosađana Radoslav Batak nije video Kabića u 20 igrača, kao i da drugih ozbiljnijih ponuda nisu imali za njega.

- Za Kabića smo imali usmenu ponudu od Bolonje do momenta kada su njihovi predstavnici došli da ga gledaju ovde protiv Čukaričkog. Tada su nas obavestili da odustaju od Kabića. Ne znam šta je u tom trenutku prelomilo za takvu odluku, ali koliko sam shvatio pratili su i trenažni proces, da li putem video-linka ili nekih predstavnika... Već u maju smo znali da je Bolonja odustala. Imali smo još jednu usmenu ponudu za Kabića iz Austrije u iznosu od 300.000 do 350.000 evra, ali praktično ozbiljnu ponudu nismo dobili. Malo smo igrali i taj medijski ples, očekujući da neko ponudi više - poručio je Zbiljić.

Takođe, otkrio je prvi čovek Voše i kako je sve teklo, odnosno da su za Kabićevog agenta zatvorena vrata kluba.

- Agent Predrag Đorđević je ranije već sve dogovorio sa Zvezdom, što mu automatski zatvara vrata za saradnju sa Vojvodinom u budućnosti. Ne možete bez znanja kluba, koji ima sva prava nad igračem, da pregovore dovedete u završnu fazu i onda prebacite pritisak na predsednika drugog kluba, pa da ispada da on koči razvoj određenog igrača. Ja ne kočim ničiji razvoj, mislim da je 800.000 evra i 20 odsto od narednog transfera sasvim dobra komercijalna ponuda za Kabića, jer ga naš trener nije video ni među dvadeset igrača.

Dragoljub Zbiljić Foto: Telegraf

- Želim mu svu sreću u daljoj karijeri, a ovo je jedan od boljih poteza Vojvodine u komercijalnom smislu. Druga stvar je to što je u pitanju Crvena zvezda i što postoji taj otpor, jer vojvodinaška javnost ne voli beogradske klubove, ali komercijalnim delom smo potpuno zadovoljni, jer su usmene ponude bile mnogo niže. Mi jesmo ciljali tu cifru od 1.000.000 ili 1.500.000 evra od Bolonje, ali smo u maju dobili negativan odgovor od naših partnera - poručio je Zbiljić, pa dodao da Voša napada titulu u narednom periodu:

- Ako bude sve kako treba, ove sezone bi trebalo da završimo na drugom mestu, naredne da budemo egal sa Zvezdom, a onda 2026. godine da titula dođe u Novi Sad i ovde ostane duže vreme. Tačnije, i ove sezone ćemo da probamo da osvojimo titulu. Ja prosto ne mogu da razumem Čukarički i TSC po tom pitanju, a čak ne čujem ni iz Partizana da neko kaže da idu na titulu. Ispada kao da je zabranjeno da neko javno kaže da sme da napadne Crvenu zvezdu. Da preciznije odgovorim, mi idemo na titulu, borićemo se sa Zvezdom koliko budemo mogli, ali ove sezone bismo bili veoma zadovoljni i drugim mestom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    27. jul 2023 | 13:27

    Какву титулу друже!? На чему си? Све испод 5 комада у недељу је за вас успех!

  • Makisa

    27. jul 2023 | 13:28

    Alo Palma,si ozbiljan????

  • 🤨

    27. jul 2023 | 13:10

    Prodaja Kabića je sjajna uzeli smo pare što to ne kažeš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA