Vreme čitanja: oko 1 min.

Lesor na FIFA igrici ugledao Cigankova, pa prasnuo u smeh i objasnio zašto mu je smešno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobarski duh ne napušta francuskog centra i posle odlaska iz Partizana

  • 6
KK Partizan, Media Day, Matijas Lesor Foto: Nikola Tomić

Malo ko je navijačima Partizana prirastao za srce poslednjih godina kao što je to slučaj za Matijasom Lesorom, francuskim centrom koji je nastavio karijeru u Panatinaikosu.

Lesor je posebno bio ratoboran u duelima sa Crvenom zvezdom, a umeo je i da provocira crveno-bele, pa i da se fizički obračunava, kao što je to bio slučaj nakon jednog derbija sa Filipom Petruševim.

Znao je i da navijački "bocne" rivale, kao svojevremeno kada se smejao na pesmu koju su navijači Partizana pevali supruzi predsednika Zvezde, ili kada je terao Anđušića da peva uvredljivu navijačku pesmu na račun Zvezde.

Taj duh ga ne napušta i sada kada je član "Zelenih" iz Atine. Naime, očigledno je tokom igranja FIFA igrice, naleteo na ukrajinskog fudbalera Viktora Cigankova, člana Đirone i reprezentacije Ukrajine, pa je to podelio i na društvenim mrežama.

Nekako je ovo ime veoma smešno - napisao je Lesor uz veliki broj smajlija koji plaču od smeha, a jasno je da je aludirao na povezanost sa pogrdnim nazivom za navijače Zvezde.

Matijas Lesor, Viktor Cigankov Printskrin: Instagram.com/thiaslsf

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA