Vreme čitanja: oko 2 min.

Žarko Lazetić pred utakmicu sa Partizanom: "Kakve su pripreme zaista bile pokazaće prve utakmice"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener TSC-a imao je svoje izlaganje pred otvaranje sezone u Superligi

  • 0
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Partizanom da prvo kolo prvenstva uvek nosi neizvesnost, pogotovo ako su protivnici fudbaleri Partizana.

Meč pomenutih rivala je na programu 29. jula od 20 časova, a domaćin je ekipa iz Bačke Topole.

Lazetić je naveo da u ekipi vlada "polu euforija" zbog dobrih igara u protekloj sezoni, ipak, strateg poziva na oprez i koncentraciju.

- Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvesnost, a pogotovu kada je protivnik Partizan. Ne verujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi. Ipak, zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale - započeo je strateg TSC-a svoje izlaganje za klupski sajt.

Žarko Lazetić Foto: MN Press

Potom se osvrnuo i na nove akvizicije, istakavši da su se svi dobro snašli, ali i da im je potreban period adaptacije na novu sredinu.

- Dobro reaguju na zahteve i sve ide u pravom smeru. Iz dana u dan napredujemo i novajlije pokazuju da su prava pojačanja. Imaju svu moguću podršku stručnog štaba i saigrača, a i vreme da se naviknu na klub, ekipu i zahteve u igri. To nije jednostavan proces, ali sačekaćemo da dođu do nivoa na kome treba i mogu da budu - pohvalio je Lazetić svoje novajlije.

Trener TSC - a posebno je zadovoljan zbog činjenice da se na pripremama nije desila ni jedna povreda, kao i da se među igračima stvorila dobra atmosfera.

- Radimo na igri i fizički se pripremimo. Ovo je sam početak i po postignutim rezultatima možda ne izgledamo najbolje. Ipak, dobili smo smernice i uvid kako da popravimo ono što ne valja. Ove nedelje smo imali defanzivne treninge, a za naš stil igre veoma je važan defanzivni stav. Kakve su pripreme zaista bile pokazaće prve utakmice - nastavio je 41- godišnji stručnjak.

Za kraj izlaganja naveo je da ekipa svakom rivalu pristupa sa velikim respektom i da su analizirane greške iz prošlog susreta sa crno-belima. Tada je na stadionu u Bačkoj Topoli Partizan slavio rezultatom 3:1.

(Telegraf.rs)

Video: Lazetić pojasnio komentar posle remija sa Partizanom: Možda to tako ne treba da se radi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA