Vreme čitanja: oko 2 min.

Pomoćni trener Voše pred Zvezdu: "Idemo otvorenog garda na Marakanu, šansu će dobiti mladi igrači"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bojan Neziri najavljuje otvorenu igru Novosađana u derbiju prvog kola

  • 17
FK Vojvodina Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri održao je konferenciju za medije na Karađorđu uoči utakmice protiv Crvene zvezde u prvom kolu Superlige, gde "Lale" gostuju na Marakani u nedelju od 20.00.

Neziri ističe da će Vojvodina igrati "otvorenog garda" i želi da se pokaže u najboljem svetlu.

- Utakmica sa Zvezdom predstavlja za nas jedan veliki izazov, kao i svaki derbi na „Marakani“. Idemo tamo otvorenog garda, da se pokažemo u najboljem svetlu protiv renomiranog protivnika. Novi trener Zvezde promenio je pola sastava, za kratko vreme uspeo je da napravi velike stvari. Poštujemo ih, ali ne idemo sa strahom. Utakmice sa Zvezdom su poseban motiv i za sve naše igrače da se dokažu na pravi način pred ispunjenim tribinama – rekao je Neziri.

On se osvrnuo i na kadrovsku situaciju i najavljuje promene u sastavu.

Tokom popodnevnog treninga moramo videti sa lekarskim timom, jer se određeni broj igrača požalio na sitne nelagode nakon utakmice sa APOEL-om. Više ćemo znati tek posle večerašnjeg treninga kako će izgledati naš početni sastav, ali sigurno da će biti promena. Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno. Na raspolaganju imamo 24, 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan koji klub predstavlja i da mi računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca, u svakom trenutku svaki od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi – istakao je Neziri.

Pomoćni trener Vojvodine najavio je i povratak Malbašića i Kajevića, koji su propustili meč na Kipru, a duel sa APOEL-om je u podsvestvi "Lalama" i pored meča sa zvezdom.

Očekujemo da će se Malbašić i Kajević vratiti za utakmicu protiv APOEL-a. Počeli su da treniraju, tako da postoje naznake da će do revanša biti potpuno spremni. Opet kažem, utakmica sa Zvezdom je sutra, ali nam je u podsvesti i revanš sa Kipranima, jer smo u drugom poluvremenu pokazali dobru igru i da svakom protivniku možemo da napravimo problem, baš kao što verujemo da možemo i sutra Crvenoj zvezdi. Mi uvek želimo da se nadigravamo, jer je to naša trenerska filozofija. Tako želimo da igramo i sutra u Beogradu, ali i u četvrtak protiv APOEL-a, gde čitava sportska javnost očekuje da vidi pravu Vojvodinu – naglasio je Neziri.

(Telegraf.rs)

Video: Piter Olajinka otkrio zašto voli trenere kao što je Bahar i koliki je prijatelj sa Osimenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    29. jul 2023 | 15:00

    Ma naravno da cete da izvedete mlade igrace,nismo ni sumnjali u to,ipak ste vi glavna zvezdina filijala

  • sranite u red...

    29. jul 2023 | 15:18

    Filijala br.1 pa tako do broja 12...masala lazni prvaku...

  • Sklanjalica

    29. jul 2023 | 15:51

    Oho ho sklanjalica je krenula od prvog minuta. E jeste mocna ova zvezda nema sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA