≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delije objavile "svoj kalendar" do kraja godine: Ovih 10 datuma će biti "crvena slova" na Marakani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvatreniji navijači Zvezde uputili i poruku svima koji vole crveno-beli klub

  • 1
Delije Sever, kalendar Foto: Telegram/Delije Sever

Crvena zvezda počinje novu sezonu utakmicom na Marakani protiv Vojvodine u prvom kolu Superlige u nedelju od 20.00.

Očekuje se i da bude oboren rekord kada je u pitanju broj navijača na domaćoj premijeri i da na tribinama Marakane bude nadmašena brojka koja je bila pre dve godine baš protiv Vojvodine, kada je bilo više od 20.000 navijača.

Delije su takođe najavile masovno okupljanje ispred Marakane od 15 časova, kada će zajedno otići da izvede sezonske karte, a potom će organizovati druženje.

Zvezda je takođe odlučila da za decu do 12 godina ulaz bude slobodan, što bi trebalo da dodatno popravi brojku navijača na Marakani.

Dok se očekuje dolazak Delija ispred Marakane, najvatrenije pristalice Zvezde objavile su novu motivacionu poruku za sve zvezdaše, uz objavljen i kalendar, sa označenih 10 datuma.

To su svojevrsna "crvena slova" na Marakani, jer je u pitanju kalendar do kraja godine, gde je istaknuto da od 155 preostalih dana u godini, na ukupno 10 Zvezda igra u domaćoj ligi na Marakani i smatraju da ko voli klub treba svojim prisustvom to i da dokaže.

- Ako je voliš kao što pričaš budi uz nju! Svako ko se izjašnjava kao navijač Zvezde najmanje što bi trebalo je da što redovnije posećuje utakmice na Marakani. Od danas do kraja polusezone ima 155 dana, a od toga svega 10 dana igra Zvezda na Marakani, neračunajući još 3 u Ligi šampiona. Pokaži da voliš Zvezdu, dođi na stadion, napunimo Sever i Marakanu, da svaki od tih dana bude doživljaj za sebe - navodi se u proglasu Delija.

(Telegraf.rs)

Video: Moćna koreografija Delija sa jakom porukom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lovcena c

    30. jul 2023 | 15:50

    Pa bre mi cemo i Bozic slavit kad dux kaze .A kalendar ovaj pravoslavni nece vazit. Praznici ce biti crveni i beli nema vise crnog slova .TO VOLJENI VODJO .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA