≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Štoper Vojvodine nastavlja karijeru u Dubaiju: Uroš Vitas potpisao za Emirejts

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defanzivac je potpisao dvogodišnji ugovor opciono i sinoć je predstavljen u novom klubu

  • 1
Uroš Vitas, FK Emirejts Foto: Privatna arhiva

Defanzivac Vojvodine – Uroš Vitas (31), koji se sporazumno rastao sa novosadskim klubom, karijeru nastavlja na Bliskom istoku i to u Dubaiju. Srpski štoper je sinoć postigao dogovor i potpisao dvogodišnji ugovor (1+1) sa ekipom Emirejtsa, koja se ove sezone vratila u najjači stepen takmičenja u Emiratima.

Pomenuti klub je u Pro ligu Ujedinjenih Arapskih Emirata vratio upravo srpski stručnjak Milan Mirić, koji i dalje ima važnu ulogu u Emirejtsu, iako više nije šef stručnog štaba.

Što se Uroša Vitasa tiče, biće mu ovo osmi klub u profesionalnoj karijeri, posle Partizana u kome je ponikao, Rada, belgijskih Genta i Mehelena, Irtiša, Al Kadizije i pomenute Vojvodine, sa kojom je imao džentlmenski dogovor da može da napusti tim ukoliko se pojavi opcija koja će ga zadovoljiti.

Transfer su realizovali srpski agenti Aleksandar Bajić i Nikola Polić, koji su sinoć takođe prisustvovali potpisivanju ugovora i promociji Uroša Vitasa u novom klubu.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedna kontroverzna odluka sudije: Svirao penal protiv Partizana, a prekršaj bio van šesnaesterca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. jul 2023 | 10:58

    Vojvodina se osipa i igrači odlaze, a kao borba za vrh tabele i pobeda na Kipru. Nema nista od toga. Nemaju tim, a danas ce im Zvezda servirati petardu. I naravno ispadaju pritiv kiprana, jer dva gola dati a ne primiti ni jedan ne nemoguca misija. A i golman je kriv za oba gola na Kipru, kada boljeg nemaju. A taj Zbiljić zasmejava narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA