≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivica Kralj odgovorio Dejanu Filipoviću: "Zašto sada sumnjate u Mitića, pustite audio snimak iz VAR sobe"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odričan odgovor, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Mitića za utakmicu, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja Partizana apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni

  • 52
Ivica Kralj, Dejan Filipović Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pošto je pomno ispratio konferenciju za medije predsednika Sudijske organizacije – Dejana Filipovića, sportski direktor Partizana Ivica Kralj rešio je da u nekoliko rečenica odgovori na izlaganje, koje je nazvao “nemuštim” i “smetenim”. Prvi čovek sportskog sektora crno-belih poziva Filipovića da objavi audio snimak VAR komunikacije na meču Partizana i TSC, ali i da objasni zašto je odrično odgovorio na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za isti duel ako je toliko siguran da je odradio “sjajan posao”. Kralj je takođe ponovo pozvao navijače da podrže tim i trenera, verujući da im je tek posle reči Filipovića sve kristalno jasno.

Kralj je istakao da je očekivao mnogo više od izlaganja Filipovića, a da je zapravo dobio jedno veliko - ništa.

- Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu – kaže sportski direktor Partizana.

Kralj takođe poziva navijače crno-belih da se ujedine i pruže podršku timu i treneru Igoru Duljaju.

- Verujem da su navijači sve shvatili iz ovog izlaganja i pozivam ih da u što većem broju dođu na stadion, da pruže podršku fudbalerima i treneru Igoru Duljaju, koji pošteno rade svoj posao i pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: “Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo”. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem - jasan je Ivica Kralj.

(Telegraf.rs)

Video: Filipović o spornim odlukama sudijskih arbitara: "Mitić nije oštetio Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    1. avgust 2023 | 14:51

    Ivice da si negde na zapadu za one tvoje izjave posle utakmice bi dobio kaznu od najmanje šest meseci.Bio si solidan golman ali si ljiga od čoveka.

  • dragan

    1. avgust 2023 | 15:01

    Jadan Partizan pored ovakve uprave, vazure, kralja i ostalih “postenjacina”. Gde su prave legende kluba?

  • Doktor

    1. avgust 2023 | 15:48

    Kralju, sudija Mitić je utakmicu odsudio perfektno ili da se malo našalim: "kraljevski". A posle tvojih istupa, u četvrtak, kada zadeda disciplinska komisija, možeš da pakuješ kofere i da odeš na duže vreme iz fudbala. Da se malo odmoriš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA