≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbiljić otkrio za Telegraf: "Odbili smo ponudu Zvezde za beka, ne smemo da ih jačamo, moramo napasti titulu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Vojvodine je istakao da su crveno-beli već poslali ponudu za ovog fudbalera

  • 27
Dragoljub Zbiljić Stefan Bukinac Crvena Zvezda Foto-montaža: Energotehnika Južna Bačka, Sortitoutsi.net, Wikipedia

Fudbaleri Vojvodine pred sobom imaju izuzetno važnu utakmicu, oni će u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv Apoela (prvi meč 2:1 za Kiprane u Nikoziji), gde će pokušati da se domognu i idućeg rivala (Vorskla - Dila Gori), koji će biti umnogome lakši.

Vojvodina je na Kipru pokazala jednu hrabru igru, u nekoliko navrata su bili i dosta bolji rival, međutim, falila je završnica koja je na kraju dovela do toga da pri rezultat 1:1 čitav meč ne ode "na vodenicu" Novosađana, već ostane na Kipru.

Takođe, Vojvodina je imala i tu "nesreću" da igra protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde u prvom kolu, gde su pretrpeli poraz od 5:0. Ipak, "Stara dama" je dala priliku nekim fudbalerima, od kojih se najviše istakao mladi bek Stefan Bukinac, a predsednik Vojvodine, Dragoljub Zbiljić, ekskluzivno je za Telegraf otkrio da je već dobio i ponudu za njega.

Bukinac je privukao pažnju Crvene zvezde, koja je momentalno reagovala, ali je Vojvodina rekla - ne.

- Imali smo ponudu Crvene zvezde za Stefana Bukinca koju smo odlukom Upravnog odbora odbili, jednostavno njemu je mesto kod nas i tek treba da sazri kao igrač, a tek onda da nakon Vojvodine potraži u inostranstvu svoj dalji put. Ne možemo dalje da jačamo Crvenu zvezdu, Vojvodina mora da se približi Zvezdi i da proba da napadne titulu u naredne dve, tri godine - otkrio je Zbiljić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Filipović o spornim odlukama sudijskih arbitara: "Mitić nije oštetio Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    1. avgust 2023 | 17:46

    Фино сте је напали,петардом!🤣🤣🤣

  • Patriota

    1. avgust 2023 | 18:15

    Jesam iz Novog Sada ali moram da kažem da se ovaj čovek nalupetao gluposti... Treba čuvati dobre mlade igrače, ali sve ono drugo što je rekao su nebuloze. Zvezda će biti sve jača i jača, sa igračima Vojvodine ili bez njih. Trenutno je takva situacija da će Zvezda svaki put Vojvodinu dobiti sa 3-4-5:0. U Zvezdi se kvalitetno radi već godinama unazad i šteta što nemamo duplo jaču ligu da bi oni imali sa kim da igraju...

  • Marko

    1. avgust 2023 | 18:55

    Bas ste je napali i petardom vas docekala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA