Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi su mislili da je Zvezda zagonetkom najavila novo pojačanje, evo o čemu je reč

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi navijači Crvene zvezde putem društvenih mreža mogu da dođu do ulaznica za Ligu šampiona

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda / Instagram

Navijači Crvene zvezde iznenadili su se ovog prepodneva kada su putem društvenih mreža na Instagramu ugledali objavu kluba u kojem se nešto "krije" iza blokova na kojima se nalazi grb crveno-belih. Mnogi su pomislili da je u pitanju novo pojačanje.

Međutim, Zvezda je rešila da iznenadi navijače i da zapravo na ovaj način privuče sve da putem društvenih mreža dođu do ulaznica za Ligu šampiona. Počevši od ponedeljka 31. jula, pa narednih pet nedelja, klub će uručiti 10 ulaznica za grupnu fazu ovog takmičenja.

Svi mogu učestvovati u givaveju na vrlo jednostavan način. Uslovi koji moraju da budu ispunjeni su sledeći:

1. Da Zapratite Zvezda Kids Instagram profil

2. Zapratite Anastasija Zvezda Kids Instagram profil

3. Zapratite Zvezda TV Instagram profil

4. Zapratite Crvenazvezda_os Instagram profil

5. Zapratite Zvezdine Legende na Instagramu

6. Zapratite Zvezdin TikTok nalog

7. Zapratite Zvezda Kids TikTok nalog

Kada steknete uslove za učestvovanje, pred vama će se naći i nekoliko "prepreka" koje će vas voditi do ulaznica. Svakog dana počev od 31. jula na storiju glavnog Instagram profila Crvene zvezde biće postavljena zagonetna fotografija koja će voditi navijače do tajne lokacije. U toku nedelje otkrivaće se po jedan deo slike, a na navijačima je da utvrde koja je skrivena lokacija u pitanju.

Kada navijači uoče o kom mestu je reč, na njima je da dan pre utakmice drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka, od 18 časova budu na otkrivenoj lokaciji. Sačekaće ih ekipa kluba i uručiti specijalne vaučere koji ih vode korak bliže nagradi.

Ono što je u nastavku potrebno da urade navijači jeste da dođu na utakmicu naših prvotimaca, a u toku meča će na Zvezdinom profilu na kojem je organizovana nagradna igra biti objavljen broj koji je istaknut na vaučeru srećnog dobitnika. Pobednika očekuju dve karte za Ligu šampiona koje će moći da preuzme u Servisu za članstvo na poluvremenu duela sa ekipom iz Kruševca.

Isti sistem će se ponavljati narednih nedelja, s tim što će svake sedmice biti potrebno da zvezdaši otkriju drugu tajnu lokaciju. Klub apeluje na navijače da ukoliko žele da stignu do vredne nagrade redovno prate objave na Instagram profilu FK Crvena zvezda, gde će klub iz dana u dan obaveštavati navijače o svim aktuelnostima.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler Mladosti đonom "poslao" igrača Radnika u ambulantna kola: Pogubni start u Lučanima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA