Vreme čitanja: oko 1 min.

Toti otvorio dušu: Pogledao je telefon svoje bivše supruge i šokirao se, evo sa koliko osoba ga je varala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frančesko i Blazi bili su zlatni italijanski par, a nakon prekida slavni bivši fudbaler navodno je patio od depresije

  • 7
Frančesko Toti Foto: Marko Jovanović

Iza legendarnog kapitana Rome Frančeska Totija buran je razvod od supruge Ilari Blazi. Slavni par u ljubavnoj je vezi bio punih 20 godina, od čega 17 godina u braku, a njihov raskid već duže vreme puni medijske stupce u Italiji, kako zbog podele imovine, tako i samih razloga koji su doveli do prekida veze.

Toti je tako nedavno prvi puta izašao u javnost s detaljima prekida njihove veze.

- Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen telefon, što dotad nisam radio, i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati, ništa više nije bilo isto. Moje supruge nije bilo kada mi je bila potrebna. Do mene su dolazile glasine u stilu: "Ilari ima drugog". U stvarnosti je imala više od jednoga. Nikad to nismo jedno drugome napravili u 20 godina, a onda su počela da stižu upozorenja od ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen telefon i video sam poruku između Ilari i treće osobe. U njoj je pisalo: "Vidimo se u hotelu" - rekao je Toti.

Toti i Blazi bili su zlatni italijanski par, a nakon prekida slavni bivši fudbaler navodno je patio od depresije. Nakon razvoda utehu i novu ljubav je pronašao u Noemi Boki.

- Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Ja sam nakon prekida pao u depresiju. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz svega sam izašao zahvaljujući Noemi - kazao je Toti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pionir

    2. avgust 2023 | 15:56

    Ko to danas moze svaki dan jesti istu supu. Cast izuzecima, bila je bogata, rekli bi sve imala, nazalost nesto nije imala pa potrazila. Nije sve ni u parama, prokletizam caruje.

  • Srb

    2. avgust 2023 | 17:06

    Naravucenije: bolje ne gledaj telefon 😄

  • Ih

    2. avgust 2023 | 16:54

    Da mu je majka rekla da ona ne valja posvadjao bi se s majkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA