Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vatromet" golova u Singapuru: Bajern i Liverpul priredili spektakl, "Bavarci" slavili posle preokreta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gledaoci su imali priliku da uživaju u fenomenalnoj utakmici

  • 1
FK Liverpul - FK Bajern Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri minhenskog Bajerna savladali su u fenomenalnoj utakmici Liverpul sa 4:3, u okviru pripremnog meča u Singapuru.

Gledaoci su imali priliku da uživaju u fenomenalnoj utakmici, koja je bolje počela po engleski tim. Već u drugom minutu Gakpo je doveo "Redse" do prednosti, da bi potom u 28. minutu Van Dajk duplirao vođstvo.

Ipak, svega pet minuta je bilo dovoljno Bajernu da "uhvati zalet" i vrati se u meč, s obzirom na to da je u 33. minutu Gnabri smanjio na 2:1, a potom Sane u 42. minutu poravnao stanje na semaforu.

U drugih 45 minuta na terenu su se našli potpuno izmenjeni sastavi, a ponovo je Liverpul bio taj koji je prvi došao do gola u 67. minutu preko Dijaza. Ipak, u samom finišu meča, Bajern je uspeo da dođe do preokreta, kada je prvo u 80. minutu Stanišić izjednačio, a potom nešto kasnije mladi Frans Kracig odličnim pogotkom pogodio sa ivice šesnaesterca i postavio konačnih 4:3 u korist minhenskog tima.

(Telegraf.rs)

Video: Kraso otkrio zašto voli Bajern i da li očekuje pesmu od Delija?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    2. avgust 2023 | 17:33

    Наравно, овде је ватромет, а ПФЦ- ТСЦ 3-3, уа судија , лопове, Терза у затвор , Звезду избацити из такмичења, ми смо поштени, ми смо једини оштећени( умно , признајем), сви су против нас......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA