Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se ne očekuje u Stokholmu: Brutalna tuča na ulici, huligani Hamarbija povredili dvojicu navijača Tventea

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuča se desila u delu grada Skanstul, nadomak Tele2 Arene

  • 2
FK Hamarbi, navijači, policija, Švedska Foto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vrela uvertira za revanš meč kvalifikacija za Ligu konferencija između Hamarbija i Tventea viđena je danas na centralnim ulicama Stokholma. Posle žestokog napada huligana domaće ekipe na pristalice Holanđana, morala je da reaguje policija, a posla je bilo i za lekare.

Može se reći da su stanovnici naselja Skanstul u južnom delu grada bili prilično šokirani posle masovne tuče koja se desila usred bela dana na jednoj od glavnih ulica koje vode ka Tele2 Areni. Navijači Hamarbija napali su iz zasede i zapravo su se osvetili navijačima Tventea za haos koji su ovi spremili sedam dana ranije.

Tamošnji Aftonbladet piše da su dve osobe povređene posle tuče, a da je jedna od njih morala da bude prevezena u bolnicu na dalja ispitivanja. Policija je došla na lice mesta, ali do tada su se svi navijači Hamarbija već razbežali i za sada niko nije uhapšen.

Povređena osoba nalazi se u stabilnom stanju, ali strahuje se da bi na dan meča između Hamarbija i Tventea moglo da bude još incidenata na ulicama.

Na dostupnim snimcima sa lica mesta može se videti kako navijači Hamarbija sa fantomkama udaraju pristalice Tventea, a kako jedan prolaznik uzima svoju biciklu i beži sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Umalo tuča igrača Partizana i TSC-a zbog grubog starta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA