Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgorela kuća bivšeg fudbalera Dinama: Ostali samo pepeo, garež i goli zidovi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema policijskom izveštaju, požar se dogodio 31. jula u 8 časova ujutru

  • 1

Kuću bivšeg igrača Dinama iz Zagreba, Mislava Bradvića, u Jastrebarskom, zahvatio je veliki požar i skoro cela unutrašnjost je izgorela.

Porodica Bradvić je dala dvojicu igrača "modrih", najpre preminulog Marijana (1948 - 2019), a potom i njegovog sina Mislava koji je za taj tim igrao u sezoni 2001/02 i tom prilikom upisao 20 nastupa.

- Dragi prijatelji, pomozimo u ovim teškim trenucima obitelji Bradvić! Pomozimo našim nekadašnjim igračima, a sada trenerima Mislavu i Petru, pokažimo na djelu naše veliko jaskansko srce i pokažimo obitelji Bradvić da nisu sami! U velikom požaru koji 31. srpnja zahvatio njihovu obiteljsku kuću nanesena je ogromna šteta obitelji Bradvić. Kako bi mogli obnoviti svoj dom, potrebna im je pomoć sugrađana i prijatelja. Svoje donacije u skladu s mogućnostima i od srca možete uplatiti na račun broj HR9123400091110758104 otvoren pri Župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom. Obitelj Bradvić pomogla je da se sportski glas o Jaski prenese diljem svijeta, pomozimo i mi njima vratiti svoj dom! Hvala svim Jaskancima koji su spremni pomoći, svaka uplata bit će dodijeljena obitelji i neovisno o iznosu, i te kako je važna - navodi se u objavi fudbalskog kluba Jaška Vinogradar u kome Mislav radi kao trener.

Prema policijskom izveštaju, požar se dogodio 31. jula u 8 časova ujutru. Uzrok požara je verovatno tehnički kvar na kućnom laptopu u dnevnom boravku.

Međutim, kada je primećen požar već je bilo kasno i vatra je zahvatila veliki deo unutrašnjosti kuće i napravila veliku štetu.

U gašenju je učestvovalo 15 vatrogasaca sa autocisternom.

Srećom, u trenutku požara verovatno nije nikoga bilo u kući, pa nije bilo povređenih i nastradalih.

Mislav Bradvić je tokom karijere, osim u Dinamu, igrao u Hrvatskom dragovoljcu, Asterasu, Čakovcu i Kamen Ingradu.

(Telegraf.rs)

Video: GOOOOOL! ZVEZDA DO POKERA: Prvenac mladog Vladimira Lučića doneo Zvezdi 4. gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA