Vreme čitanja: oko 1 min.

Njukasl ponovo pomera granice "ludosti": Svrake daju 45 miliona evra za čoveka koji nije igrao godinu dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Engleski desni bek odlazi put Njukasla

  • 2
Tino Livramento Foto: Profimedia

Kada se pretprošle sezone pojavio u dresu Sautemptona, Tino Livramento je iznenadio mnoge. Ovaj 20-godišnji desni bek je dospeo i do reprezentacije, a sada će napraviti i ogroman transfer od kog će "Sveci" inkasirati dosta velik iznos.

Ipak, Livramento nije imao sreće s povredom, pošto je zbog kidanja ligamenata propustio čitavu takmičarsku sezonu i na kraju je stigao da upiše tek 26 minuta, međutim, to nije smetalo ekipi Njukasla da za njega pripremi ogroman iznos.

Ono što je još kočilo Njukasl jeste i način na koji su se vodili pregovori između njih i Sautemptona, pošto i Čelsi uključen u "deo kolača", koji će na kraju u dobroj meri pripasti njima.

Kako tvrde mediji u Engleskoja, Livramento će Njukasl koštati 45 miliona evra, a od toga će čak 17.500.000 pripasti Čelsiju koji ima pravo na to zbog ovog fudbalera.

Kada se Livramento ozvaniči kao novi fudbaler Njukasla, on će postati njihovo četvrto pojačanje, pošto su još ranije doveli i Sandra Tonalija (64.000.000 evra), Harvija Barnsa (44.000.000 evra) i Jankuba Minte (8.000.000 evra).

(Telegraf.rs)

Video: Ivica Kralj o Njukaslu: Neki su tamo otišli na ekskurziju, nisu verovali u podvig

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA