≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovu su najteži i najlakši protivnici Partizana na putu do grupne faze Lige konferencija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najteži rival je izbegnut

  • 5
FK TSC - FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana su i zvanično dobili protivnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto je i u revanš utakmici Sabah bio bolji od RFS-a iz Rige (2:1), što znači da će crno-beli putovati za Azerbejdžan. Shodno tome da su završeni svi mečevi druog kola, u slučaja prolaza, srpski tim, takođe, ima listu potencijalnih rivala u plej-ofu.

Crno-beli prvi meč ove sezone u Evropi igraju 10. avgusta u Bakuu, a samo tri dana ranije saznaće ima kluba koji će biti potencijalni rival, i poslednja prepreka, na putu do grupne faze takmičenja. Tim Igora Duljaja biće među nosiocima na žrebu, ali, i pored toga, valjalo bi izbeći neke od protivnika koji bi mogli da naprave mnogo problema.

Ono što je svakako dobro za crno-bele, pod uslovom da eliminišu Sabah, jeste činjenica da ne mogu da se sastanu sa ekipom Bešiktaša. Naime, turski tim igra protiv Nefčija koji je, takođe, iz Azerbejdžana. Kako dva tima iz iste zemlje ne mogu da igraju jedan protiv drugog, jasno je da potencijalni duel sa parom Partizan-Sabah, nije moguć.

Najteži protivnik kojeg bi valjalo izbeći jeste poljski Leh, koji igra svoj duel protiv Spartaka iz Trnave. Mogući nezgodni protivnici su još Osasuna, Hapoel Ber Ševa, Rijeka, Rapid, kao i holandski Tvente.

Sa druge strane, među protivnicima koji se karakterišu kao "poželjni", spadaju ekipe Celja i Nemana koje igraju svoj duel, a tu su i parovi SF George - Aktobe ili Tobol i Deri Siti.

Potencijalni rivali u plej-ofu: 

Leh - Spartak Trnava

Osasuna

Rapid - Debrecin

Hapoel - Levski

Apoel - Dila Gori

Tvente - Riga

Rijeka - Toršavn

Aruka - Bran

FCSB - Nordsjeland

Legija - Austrija

Rozenborg - Harts

Osijek - Adana

Hibernijan - Lucern

Tobol - Deri Siti

SF George - Aktobe

Celje - Neman

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni Partizanovci se javili onlajn putam da podrže promociju dresa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA