Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević pružio podršku Baharu: "Da li je trebalo da napravi rez? Naravno da jeste"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević je sa Zvezdom u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige šampiona

  • 2
Vladan Milojević Foto: MN Press

Bivši trener Crvene zvezde, Vladan Milojević gostovao je u popularnom podkastu "Miljanov korner", gde je govorio o mnogim stvarima, ali je i pružio podršku novom treneru šampiona Srbije, Baraku Baharu.

- Zvezda se opredelila za stranog trenera i želim mu sve najbolje. Kako mi izgleda Zvezda? Pazite, mi smo znali da treba da imamo brze igrače, ali to ne možete da nađete na tržištu sa onime što vi možete da investirate. Ovo je drugi nivo. Mora mnogo kockica da se sklopi da bi neko došao - počeo je Milojević, pa nastavio:

- Dolazite nekad u situaciju daj šta daš, a sada je situacija da klub i menadžment u ovom trenutku tačno znaju šta hoće. Uvek spominjem Terzića, znao je šta treba, samo je čekao da se to poklopi. Nisam pratio Makabi da vam kažem nešto o njemu, ali vidi se da rade planski. Svakako je Bahar dobar trener i odabrani su takvi igrači, inteligentan je da napravi dobru igru, imao je i vremena tokom priprema, sada ima i odmorne igrače, osvežena je ekipa... - rekao je Milojević.

Odlučno je Bahar krenuo u "krojenje" tima, "odstranio" iz tima neke igrače sa dužim stažom, a Milojević je podržao ovakve poteze Izraelca.

- Vi kada gledate posao, to je surovo, drugačije su malo emocije. Zvezda se opredelila za taj model. Nemaju ti igrači za šta da žale, ostaće deo Crvene zvezde. Ja sam i privatno dobar sa njima. Nekada se negde zatvori krug i treba poštovati, došao je trener sa novim idejama, mi možemo da budemo emotivni, ali... Rezultat je na kraju presudan da li ste uspeli ili niste.

- Da li je trebalo ili ne? Naravno da je trebalo. Nikad se ne zna kada je tajming. Ako vi svaku odluku preispitate, to nije dobro, morate da stanete iza trenera. Zvezda je stala iza toga i trener je rekao šta želi. Ključevi su kod njega i izvolite, mi stojimo iza tebe. Ako kažete nemojte ovo, ono, ulazite u kompromise. Svi ti momci koje ste nabrojali treba da budu ponosni na to što su uradili u Zvezdi, ali Zvezda je iznad svih nas i nema potrebe da se stavlja lični interes iznad kluba - zaključio je Milojević.

Podsetimo, Milojević je sa Zvezdom u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Marakana se tresla od emocija zbog bivšeg trenera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOSSAD

    5. avgust 2023 | 19:01

    Majstor popravio za 3 nedelje ono što je građevinac stanković rasturao 3 godine

  • Aca LJotic

    5. avgust 2023 | 23:36

    Barak Bahar se za sad pokazao odlicno samo da nastavi tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA