Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda sprema novu transfer bombu: Igrač Mančester junajteda stiže na Marakanu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne miruju na stadionu "Rajko Mitić"

  • 17
Matej Kovar Foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dolazak Baraka Bahara ove sezone na Marakanu dobro je prodrmao ceo tim, pojačanja se nižu, kao i golovi u mečevima koje igra Crvena zvezda, a po svemu sudeći, prelazni rok nije završen i novo pojačanje bi moglo da stigne iz Mančester junajteda. 

Naime, kako prenosi britanski The Sun, crveno-beli zainteresovani su da u svoje redove dovedu češkog golmana iz Junajteda Mateja Kovara.

Sun dodaje da je dvadesettrogodišnji čuvar mreže na izlaznim vratima Old Traforda, a da je pravo Zvezda jedan od klubova koje bi mogao da pojača.

Kovar je stigaou Junajted pre tri godine, ali nije uspeo da izbori svoje mesto među stativama. Posle pozajmica, u Junajtedu su rešili da ga prodaju. San ističe da je SParta iz Praga bila najzainteresovanija ali da ne može da odgovori finansijskim zahtevima iz Mančestera.

Tako, Crvena zvezda i Hal su trenutno favoriti za potpis golmana.

Da podsetimo, odmah po dolasku u klub Barak Bahar se odrekao golmana Milana Borjana i na stadion Rajko Mitić doveo sunarodnika Omrija Glazera.

(Telegraf.rs)

Video: Nova koreografija Delija: Ori se Marakana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA