Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva liga Srbije: Dva remija i pobeda Radničkog iz Beograda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladost GAT je remizirao sa Radničkim iz Sremske Mitrovice, dok je meč između Mačve i Tekstilca završen najnepopularnijim rezultatom

  • 0
FK Mačva Šabac, Železničar Pančevo Foto: FK Mačva

Startovalo je i takmičenje u Prvoj ligi Srbije. Prvo kolo kompletirano je nakon završetka preostala tri meča u kojima su snage odmerili Mladost GAT - Radnički Sremska Mitrovica, Radnički Beograd - Dubočica i Mačva - Tekstilac Odžaci.

U vojvođanskom derbiju snage su odmerili Mladost GAT i Radnički iz Sremske Mitrovice, ali pobednika nije bilo. Meč je završen rezultatom 1:1.

Nakon prvog poluvremena mreže su mirovale, da bi smo prvi gol videli u 62. minutu - Milorad Balabanović doveo je domaćina u vođstvo. Konačan rezultat postavio je Darko Isailović u 72. minutu, kada je Radničkom doneo izjednačenje.

Pobedu na otvaranju sezone zabeležio je Radnički Beograd. Oni su sa 2:0 savladali novog člana Prve lige Srbije - ekipu Dubočice iz Leskovca.

Beograđani su rano stekli prednost. Igrao se 6. minut kada je Lazar Marjanović šansu pretvorio u pogodak. Pobedu Radničkog osigurao je Nemanja Dokić u 54. minutu.

Poslednji duel 1. kola odigran je u Šapcu, gde je domaća Mačva ugostila Tekstilac iz Odžaka. Nije bilo većih uzbuđenja, mreže su mirovale, pa je meč završen najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Naredno kolo startuje 11. avgusta utakmicom Grafičar - Jedinstvo Ub.

(Telegraf.rs)

Video: Šok na proslavi titule OFK Beograda: Romantičari se potukli među sobom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA