Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina dovela pojačanje iz Gruzije: Levi bek za jaču odbranu Novosađana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Guran Giorbelidze ima dobro međunarodno iskustvo

  • 1
Guram Giorbelidze Foto: Newspix / Zuma Press / Profimedia

Vojvodina će u nastavak sezone ući jača za fudbalera iz Gruzije. Novosađani su danas stavili paraf na ugovor sa Guramom Giorbelidzeom, reprezentativcem ove zemlje, koji igra na poziciji levog beka.

On ima 27 godina i skupio je solidno međunarodno iskustvo, pošto je pre Vojvodine bio deo Dile Gori i Dinama iz Batumija, a pored toga je nastupao za austrijski Volfsberger, nemački Dinamo Drezden, kao i poljsko Zaglembje.

Ugovor je potpisan na dve godine, a interesantno je da on neće biti prvi Gruzin u istoriji ekipe Vojvodine, pošto je ranije za Lale nastupao Georgi Merebašvili.

- Bio sam srećan kada me je pozvala Vojvodina, jer znam da je u pitanju jedan od najvećih klubova u Srbiji. Kada sam dobio ponudu, nisam oklevao, radujem se novom iskustvu. Daću sve od sebe za svoj novi klub i za navijače o kojima sam takođe čuo lepe stvari. Nikada ranije nisam bio u Srbiji, ali imam mnogo prijatelja odavde i čuo sam samo najlepše stvari i jedva čekam da počnem svoju novu etapu u karijeri - izjavio je Guram za klupski sajt Vojvodine.

Šansu za debi imaće na meču protiv Napretka iz Kruševca na gostovanju narednog vikenda.

(Telegraf.rs)

Video: Posle 13 minuta većanja ipak priznat drugi gol Radničkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    7. avgust 2023 | 20:49

    Međunarodno iskustvo a Vojvodina neigra međunarodne mečeve hehheh Zbiljic lopov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA