≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Dinama napravili haos u Atini: Tuča na sve strane, ima povređenih, vlada ogromna napetost u gradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija je izmakla kontroli

  • 4

Veliki haos i ozbiljni incidenti odigrali su se ove večeri u glavnom gradu Grčke, Atini, gde nas sutra očekuje utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i Dinama iz Zagreba

Pojedini navijači Modrih zaputili su se put Grčke, iako im je jasno bilo naglašeno da na ovom meču neće biti gostujućih pristalica. Njih oko 200 je samim tim napravilo ogroman haos.

Do okršaja je došlo u kvartu Nea Filadelija, jer se grupa navijača našla u krugu stadiona i počela da udara po svima i svemu što im se našlo na putu. Grčki mediji prenose da ima povređenih.

Intervenisala je policija koje uspela da spreči dalje širenje haosa, a navijači su u jednom momentu pokušali da ušu i na sam stadion gde su ih zatekla zatvorena vrata. Navijači su istovremeno oštetili čeličnog orla koji stoji na ulazu u zdanje.

U krugu AEK-ovog stadiona posle ovoga stoje jake policijske snage, a jedna osoba je završila sa težim povredama u bolnici. Po Atini se navodno proširila priča da su se Bed Blu Bojsi organizovali sa navijačima Panatinaikosa i iznenadili pristalice AEK-a. Dinamovi navijači su do Atine uglavnom stigli automobilima u svojoj režiji.

U gradu vlada velika nesigurnost i sigurno je da će biti daljih akcija policije. UEFA je zbog svega ovoga i bila preventivno zabranila dolazak gostiju. Međutim, haos možemo tek očekivati, jer je do utakmice preostalo nešto manje od 24 časa.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović slavio pogodak sa suigračima, ali sudija je odlučio da nešto mora da proveri u VAR sobi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    8. avgust 2023 | 00:07

    Samo da ne bude opet "ostavili me decki" kao zadnji put kad su zurili na avion u Atini.

  • zeleni

    8. avgust 2023 | 03:18

    pacovi izboli ubili aek klinca. to nisu grci

  • Дража

    8. avgust 2023 | 00:13

    Биће опет "оставили ме дећки"!!! Кад их наватају Гате7,рикверц у лијепу њихову!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA