≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Batak platio ceh zbog loših rezultata: Vojvodina smenila trenera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nismo dugo čekali na prvu smenu

  • 4
Radoslav Batak i Barak Bahar Foto: MN Press / Marko Metlaš

Petnaestak dana nakon početka superligaškog karavana već smo dobili i prvu smenu trenera. Zbog loših rezultata u prve runde i poraza od večitih rivala, kao i ispadanja od APOEL-a u Ligi konferencija Vojvodina se zahvalila dosadašnjem stručnjaku Radoslavu Bataku.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora šef stručnog štaba Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti.

Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine.

Radoslav Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio „staroj dami“ plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Ekipa je sa njim na čelu bila deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na „Karađorđu“, koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda.

Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere.

Batak je na klupu ekipe iz Novog Sada seo u februaru. Ekipu je odveo do petog mesta u Superligi i izlaska u Evropu, međutim dva olaka poraza u šampionatu su izgleda presekla njegovu sudbinu.

(Telegraf.rs)

Video: Pas prekinuo meč Vojvodine i Partizana: Uleteo na teren pa trčao između igrača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johanson

    8. avgust 2023 | 15:27

    Treba uprava da da ostavke jer je zvezdina filijala i skida gace protiv njih unapred!

  • Ron Jeremy

    8. avgust 2023 | 16:58

    Ne bih da glumim Batakovog advokata ali ovo smatram glupim potezom uprave. Izgubio dve evropske utakmice, Zvezdu i Partizan. Pa šta je ta uprava očekiva??? Posle ovih utakmica može biti samo bolje, a onda će uprava konstatovati da je šok terapija urodila plodom. Ako su već toliko pametni, neka i oni podnesu ostavke zbog loših rezultata. UPRAVA NAPOLJE!

  • VRS

    8. avgust 2023 | 16:10

    On ke odradio svoj posao protiv Zvezde, sada može smena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA